Batavierenbusjes

Batavierenbusjes

€250,- per bus

Ook een Batavierenbusje besteld bij het aanmelden voor de Batavierenrace? Op deze pagina vind je alle informatie over deze busjes.

Zo lees je hier over de belangrijkste voorwaarden, hoe het ophalen en terugbrengen in zijn werk gaat, wat de locatie van ophalen en terugbrengen is, en hoe we het regelen met betalen. Alle informatie duidelijk op één plek dus, dat vinden we fijn bij GoRoadtrip.

Ophalen & inleveren

Jullie groepje kan het busje ophalen in Arnhem (Blankenweg) op 01 mei 2020 tussen 17:00 en 21:00 uur en inleveren op zondag 03 mei 2020 vanaf 11:00 tot uiterlijk 15:00 uur.

Er zal een gratis pendeldienst rijden vanaf Arnhem Centraal en de Radboud Universiteit.

Het busje

Elk groepje krijgt een recent model personenbus. Deze zullen voor jullie afgetankt en schoon klaar staan bij het ophalen. Wij zullen het voertuig na inleveren weer aftanken. Aftanken door het team is niet de bedoeling.

Wij rijden met verschillende brandstoffen. Als dit fout gaat zijn alle kosten voor eigen rekening.

Overzicht van aanbod verlengde 9-persoonsbussen

Locatie

Alle busjes kunnen worden opgehaald / ingeleverd in Arnhem op de Blankenweg 20. Er zal op de vrijdag en zondag een gratis pendeldienst rijden vanaf Arnhem Centraal en de Radboud Universiteit (Platolaan).

Maximaal 1 persoon per team in de pendelbussen.

Betaling

Als jullie aangegeven hebben een Batavierenbusje te willen huren krijgen jullie, als jullie groepje ingeloot wordt voor de race, voor 10 maart 2020 een mail met alle informatie en een betaallink, waarmee de betaling gemakkelijk via iDEAL voldaan kan worden.

De belangrijkste voorwaarden

 • Alle Batavierenbusjes zijn kilometervrij, jullie hoeven je dus niet druk te maken om eventuele kosten achteraf voor extra kilometers.
 • Alle bestuurders dienen minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van het rijbewijs
 • De genoemde prijs is inclusief BTW.
 • Gratis pechhulp in heel Nederland (en de rest van Europa), deze is uiteraard extra snel langs het parcours.
 • Gratis inzittendenverzekering voor alle deelnemers.
 • Gratis extra bestuurders (mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs).
 • Het eigen risico per schadegeval bedraagt €1.250. Mocht er dus iets ernstigs gebeuren met de bus, wat niet opzettelijk of nalatigheid betreft, dan zijn jullie met je groepje maximaal €1.250 kwijt (per schadegeval). Hier gaan we natuurlijk niet vanuit, maar ongelukjes kunnen gebeuren.
 • Het eigen risico van €1.250 per schadegeval is te verlagen naar €750,- per schadegeval voor €50,- (éénmalig).
 • De borg bedraagt €75 per busje. Deze zit in het bedrag wat je per iDEAL moet voldoen. Binnen twee weken na de Batavierenrace ontvang je deze €75 weer terug op de rekening waarvan deze betaald is, mits alles in orde is natuurlijk.
 • Annuleren is gratis tot en met 01 april 2020, of als je groep niet ingeloot is (je boeking wordt pas na de loting verwerkt). Na 01 april 2020 rekenen we €65 annuleringskosten.
 • Snel, makkelijk en zonder gedoe. Het huren van een busje is nog nooit zo simpel geweest!

 

Boek nu jouw Batavierenbusje