Batavierenbusjes

In samenwerking met de Batavierenrace

De Batavierenbusjes

Ook een Batavierenbusje besteld bij het aanmelden voor de Batavierenrace? Op deze pagina vind je alle informatie over deze busjes. Zo lees je hier over de belangrijkste voorwaarden, hoe het ophalen en terugbrengen in zijn werk gaat, wat de locaties van ophalen en terugbrengen zijn, en hoe we het regelen met betalen. Alle informatie duidelijk op één plek dus, dat vinden we fijn bij GoRoadtrip.

De prijs

 

€ 245

 

De datum

 

De busjes

 

De locaties

 

Betalen

 

 

De belangrijkste voorwaarden

  • Alle Batavierenbusjes zijn kilometervrij, jullie hoeven je dus niet druk te maken om eventuele kosten achteraf voor extra kilometers.
  • De genoemde prijs is inclusief BTW.
  • Gratis pechhulp in heel Nederland (en de rest van Europa), deze is uiteraard extra snel langs het parcours.
  • Gratis inzittendenverzekering voor alle deelnemers.
  • Gratis extra bestuurders (mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs).
  • Inleveren van het busje kan zowel bij de start in Nijmegen, in een nader te bepalen locatie in Utrecht, als bij de finish in Enschede. Let op; inleveren in Enschede kost +€25. Dit bedrag zal dan worden ingehouden van de borg.
  • Het eigen risico per schadegeval bedraagt €500. Mocht er dus iets ernstigs gebeuren met de bus, wat niet opzettelijk of nalatigheid betreft, dan zijn jullie met je groepje maximaal €500 kwijt (per schadegeval). Hier gaan we natuurlijk niet vanuit, maar ongelukjes kunnen gebeuren. Kijk voor meer informatie over het eigen risico in onze Algemene Voorwaarden.
  • De borg bedraagt €50 per busje. Deze zit in het bedrag wat je per iDEAL moet voldoen. Binnen twee weken na de Batavierenrace ontvang je deze €50 weer terug op de rekening waarvan deze betaald is, mits alles in orde is natuurlijk.
  • Annuleren is gratis tot en met 29 februari 2017, of als je groep niet ingeloot is (je boeking wordt pas na de loting verwerkt). Na 29 februari 2017 rekenen we €65 annuleringskosten.
  • Snel, makkelijk en zonder gedoe. Het huren van een busje is nog nooit zo simpel geweest!


De Locaties

Ophaal- en inleverlocatie Nijmegen

Ophaallocatie (Nijmegen)

 

Ophaal- en inleverlocatie Utrecht

Inleverlocatie Nijmegen

 

Inleverlocatie Enschede

Inleverlocatie Enschede

 


Heb je nog aanvullende vragen over de Batavierenbusjes, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of onze contactgegevens (email: info@goroadtrip.nl of telefonisch: +31 (0)30 22 707 44), en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!