Extra’s

NAAR ZOEK & BOEK

Extra’s

Hier vind je meer informatie over al onze handige extra’s om jouw huurperiode compleet te maken! Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar let op dat sommige extra’s per voertuig óf per dag zijn aangegeven. De extra’s worden geleverd in combinatie met een voertuig en liggen op je dag van vertrek klaar voor gebruik in het voertuig!


Aanvullende Verzekeringen

 

Veiligheidsuitrusting

Veiligheidsuitrusting

Gratis bij elke Roadtrip

 
Onze veiligheidsuitrusting bestaat uit een alcoholtest, een gevarendriehoek en een veiligheidshesje, en is standaard bij je boeking inbegrepen. De alcoholtest is verplicht om bij te hebben in Frankrijk, een veiligheidshesje en gevarendriehoek zijn verplicht in meerdere Europese landen.
 

Met het GoRoadtrip veiligheidspakket ga je veilig op Roadtrip!

 

Verlagen eigen risico

Verlagen Eigen Risico naar €275

€ 8 per dag

 
Met deze extra optie verlaag je het standaard eigen risico van € 750 per schadegeval naar € 275 per schadegeval. De borg blijft echter wel € 500 euro per voertuig. Het geheel afkopen van het eigen risico is helaas niet mogelijk.

Verlaag je eigen risico naar € 275 per schadegeval voor net dat beetje extra zekerheid!

 

Banden- en Ruitverzekering

Banden-enruitverzekering

€ 3 per dag

 
Met deze optie zorg je ervoor dat jullie aanvullend verzekerd zijn voor eventuele schade aan banden en ruiten. Zo hoef jij je dus geen zorgen meer te maken. Indien je een lekke band rijdt of een barst in een ruit dan wordt hier niet (een gedeelte van) het eigen risico voor berekend.

Autowegen buiten Nederland kunnen soms erg slecht zijn en dat kan gevolgen hebben voor banden en ruiten
Aanvullende Diensten

 

Haal- en Brengservice

Thuis-service

v.a. € 80 per voertuig

 
Met onze Haal- en Brengservice wordt het door jullie gehuurde voertuig inclusief alle extra’s op jullie huisadres afgeleverd en na de huurperiode ook weer opgehaald. Bekijk hieronder onze reduceerde prijzen voor bepaalde vaste adressen:

 • Schiphol Airport – €80,-
 • Willekeurig adres in Nederland – €110,-
 • Buitenland – Op aanvraag
 •  
  * Het voertuig wordt vanuit standplaats Utrecht naar het adres gereden. De prijzen zijn exclusief brandstof en eventuele tolkosten.
  ** Eilanden uitgesloten.
   

  Je auto of busje thuis laten bezorgen? Maak gebruik van onze handige Haal- en Brengservice!

   

  Reis CO₂ neutraal

  CO2 neutraal reizen

  v.a. € 2,50 per voertuig

   
  GoRoadtrip vindt het belangrijk om haar bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Daarom is het mogelijk om via GoRoadtrip en onze partner GreenSeat de CO₂-uitstoot van jouw reis te compenseren. Vink tijdens het reserveren van je voertuig de extra ‘Reis CO₂ neutraal’ aan.
   
  De CO₂ uitstoot van jouw reis wordt gecompenseerd door een eenmalige investering in CO₂-verminderingsprojecten in India en Afrika. De kosten voor CO₂ compensatie bij een personenbusje bedraagt €0,003 (0,3 eurocent) per gereden kilometer. De kosten voor CO₂ compensatie voor een personenauto bedraagt €0,0015 (€0,15 eurocent) per gereden kilometer. De kosten worden achteraf berekend op basis van het gereden aantal kilometers en verrekend met de borg. De minimale CO₂ compensatie bedraagt €2,50.
   

  Door gebruik te maken van deze extra kun je de CO₂-uitstoot van je reis compenseren!
  Reisaccessoires

   

  TomTom navigatiesysteem

  TomTom navigatiesysteem

  € 5 per dag

   
  Onze TomTom navigatiesystemen zijn voorzien van kaarten van heel Europa, zoals kaarten van Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Zweden en Zwitserland.

   

  Omvormer

  € 3 per dag

   
  Een omvormer zet de standaard 12 volt van een auto accu om in 230 volt van een normaal stopcontact. Met een omvormer heb je dus een gewoon stopcontact in je auto of busje. Dit is handig voor het opladen van telefoons tijdens het rijden, of voor het gebruiken van een elektrisch luchtpompje. Ideaal dus voor tijdens een Roadtrip!

  De GoRoadtrip omvormer maakt van je auto of busje een makkelijk oplaadstation, zodat je telefoon tijdens de Roadtrip gewoon opgeladen blijft!

   

  Autokluis

  Autokluis

  € 2 per dag

   
  Om alle documenten, portemonnee’s en telefoons nog veiliger op te kunnen bergen, is het handig om deze autokluis bij te huren. Zo blijft alles veilig in de auto, en zelfs bij een auto-inbraak neemt een dief deze kluis niet zomaar mee.
   

  De GoRoadtrip autokluis is ideaal voor een Roadtrip naar zeer toeristische gebieden, waar autodiefstal helaas wel eens voorkomt.

   

  Kinderzitje

  Auto kinderzitje

  € 2 per dag

   
  Voor de kleine kinderen (vanaf 22 kilo) is dit zitje onmisbaar! De zitjes passen in al onze voertuigen, en zijn universeel te monteren. Daarnaast zijn ze extra comfortabel, wat ook voor het kind wel fijn is tijdens een lange reis.
   

  Het GoRoadtrip kinderzitje is onmisbaar voor een lange reis met kleine kinderen.

   

  Winterbanden & Sneeuwkettingen

  Winterpakket

  € 5 per dag

   
  Ga je op wintersport? Dan moet je dit pakket standaard bijboeken. Het is namelijk in alle wintersport-landen verplicht om winterbanden onder je voertuig te hebben. Het winterpakket van GoRoadtrip bestaat uit winterbanden (M+S met Alpine-symbool) en een set sneeuwkettingen. Het winterpakket is alleen bij te boeken bij een huurbus.

  Ga veilig op wintersport met een GoRoadtrip huurbus, inclusief winterbanden en sneeuwkettingen!

   

  Dakdragers & Skibox

  Dakkoffer

  € 10 per dag

   
  Ben jij degene die nooit op wintersport gaat zonder zijn eigen materiaal? Of kan je de extra bagageruimte goed gebruiken om alle vakantiebenodigdheden mee te krijgen? In onze ruime skiboxen is ruimte voor 5 paar ski’s of 5 tot 6 reistassen, met een maximale belading van 50 kg.

  Huur een skibox met dakdragers om extra bagage mee te nemen onderweg

   

  Campingstekker

  Campingstekker

  € 1 per dag

   
  Tijdens je verblijf op een camping wil je natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een muziekje, licht en alle andere luxe die elektriciteit nodig heeft. Dan is deze campingstekker echt onmisbaar! Huur deze stekker al bij vanaf €1 per dag.
   

  De GoRoadtrip campingstekker is ideaal voor verblijven op campings, helemaal in combinatie met een koelbox of geluidsset.
  Vignetten

   

  Vignetten Oostenrijk

  Vignetten Oostenrijk

  € 13 of € 28 per voertuig

   
  In Oostenrijk ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Een Oostenrijks vignet voor 10 dagen kost via GoRoadtrip €13 per voertuig; een Oostenrijks vignet voor 2 maanden kost €28 per voertuig. Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten; vignetten worden direct na je boeking per post verzonden.
   

  Leid je Roadtrip door of naar Oostenrijk? Koop dan gemakkelijk een vignet bij GoRoadtrip!

   

  Vignet Zwitserland

  Vignet Zwitserland

  € 42 per voertuig

   
  In Zwitserland ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom huur je bij ons makkelijk zo’n vignet bij. Een vignet voor Zwitserland kost €42 en is een jaar geldig. Deze prijs is inclusief verzendkosten; vignetten worden direct na je boeking per post verzonden.
   

  Leid je Roadtrip door of naar Zwitserland? Koop dan gemakkelijk een vignet bij GoRoadtrip!