Extra’s

NAAR ZOEK & BOEK

Extra’s

Hier vind je meer informatie over al onze handige extra’s om jouw huurperiode compleet te maken! Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar let op dat sommige extra’s per voertuig óf per dag zijn aangegeven. De extra’s worden geleverd in combinatie met een voertuig en liggen op je dag van vertrek klaar voor gebruik in het voertuig!


Extra’s voor je voertuig

 

Veiligheidsuitrusting

Veiligheidsuitrusting

Gratis bij elke Roadtrip

 
Onze veiligheidsuitrusting bestaat uit een alcoholtest, een gevarendriehoek en een veiligheidshesje, en is standaard bij je boeking inbegrepen. De alcoholtest is verplicht om bij te hebben in Frankrijk, een veiligheidshesje en gevarendriehoek zijn verplicht in meerdere Europese landen.
 

Met het GoRoadtrip veiligheidspakket ga je veilig op Roadtrip!

 

Verlagen eigen risico

Verlagen Eigen Risico naar €275

€ 8 per dag

 
Met deze extra optie verlaag je het standaard eigen risico van € 750 per schadegeval naar € 275 per schadegeval. De borg blijft echter wel € 500 euro per voertuig. Het geheel afkopen van het eigen risico is helaas niet mogelijk.

Verlaag je eigen risico naar € 275 per schadegeval voor net dat beetje extra zekerheid!

 

Haal- en Brengservice

Thuis-service

€ 110 per voertuig

 
Met onze Haal- en Brengservice wordt het door jullie gehuurde voertuig inclusief alle extra’s thuis afgeleverd en ook weer opgehaald, ongeacht het adres. Een eventuele alternatieve locatie kun je aangeven in het tekstveld bij het boeken van de Haal- en Brengservice.

Je auto of busje thuis laten bezorgen? Maak gebruik van onze handige Haal- en Brengservice!

 

Banden- en Ruitverzekering

Banden-enruitverzekering

€ 3 per dag

 
Met deze optie zorg je ervoor dat jullie aanvullend verzekerd zijn voor eventuele schade aan banden en ruiten. Zo hoef jij je dus geen zorgen meer te maken. Indien je een lekke band rijdt of een barst in een ruit dan wordt hier niet (een gedeelte van) het eigen risico voor berekend.

Autowegen buiten Nederland kunnen soms erg slecht zijn en dat kan gevolgen hebben voor banden en ruiten
Extra’s voor het reizen

 

TomTom navigatiesysteem

TomTom navigatiesysteem

€ 5 per dag

 
Onze TomTom navigatiesystemen zijn voorzien van kaarten van heel Europa, zoals kaarten van Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Zweden en Zwitserland.

 

Omvormer

€ 3 per dag

 
Een omvormer zet de standaard 12 volt van een auto accu om in 230 volt van een normaal stopcontact. Met een omvormer heb je dus een gewoon stopcontact in je auto of busje. Dit is handig voor het opladen van telefoons tijdens het rijden, of voor het gebruiken van een elektrisch luchtpompje. Ideaal dus voor tijdens een Roadtrip!

De GoRoadtrip omvormer maakt van je auto of busje een makkelijk oplaadstation, zodat je telefoon tijdens de Roadtrip gewoon opgeladen blijft!

 

Autokluis

Autokluis

€ 2 per dag

 
Om alle documenten, portemonnee’s en telefoons nog veiliger op te kunnen bergen, is het handig om deze autokluis bij te huren. Zo blijft alles veilig in de auto, en zelfs bij een auto-inbraak neemt een dief deze kluis niet zomaar mee.
 

De GoRoadtrip autokluis is ideaal voor een Roadtrip naar zeer toeristische gebieden, waar autodiefstal helaas wel eens voorkomt.

 

Kinderzitje

Auto kinderzitje

€ 2 per dag

 
Voor de kleine kinderen is dit zitje onmisbaar! De zitjes passen in al onze voertuigen, en zijn universeel te monteren. Daarnaast zijn ze extra comfortabel, wat ook voor het kind wel fijn is tijdens een lange reis.
 

Het GoRoadtrip kinderzitje is onmisbaar voor een lange reis met kleine kinderen.

 

Winterbanden & Sneeuwkettingen

Winterpakket

€ 5 per dag

 
Ga je op wintersport? Dan moet je dit pakket standaard bijboeken. Het is namelijk in alle wintersport-landen verplicht om winterbanden onder je voertuig te hebben. Het winterpakket van GoRoadtrip bestaat uit winterbanden (die uiteraard al onder het voertuig liggen als je vertrekt) en een set sneeuwkettingen. Het winterpakket is alleen bij te boeken bij een huurbus.

Ga veilig op wintersport met een GoRoadtrip huurbus, inclusief winterbanden en sneeuwkettingen!

 

Dakdragers & Skibox (XL)

Dakkoffer

€ 10 per dag

 
Ben jij degene die nooit op wintersport gaat zonder zijn eigen materiaal? Of kan je de extra bagageruimte goed gebruiken om alle vakantiebenodigdheden mee te krijgen? De afmetingen van de skibox zijn 210 x 80 x 40 centimeter (320 liter). Er is ruimte voor 6 paar ski’s of 6 tot 7 reistassen, met een maximale belading van 50 kg.

Huur een skibox met dakdragers om extra bagage mee te nemen onderweg
Kampeeruitrusting

 

Elektrische koelbox

Elektrische koelbox

€ 3 per dag

 
Wil je jouw eten en drinken vers en koud houden, dan kun je deze grote 28 liter koelbox goed gebruiken. Je sluit deze makkelijk aan op de 12 volt aansluiting van je auto of busje. Maar ook op de camping is hij zonder problemen te gebruiken.
 

De GoRoadtrip koelbox is ideaal voor de langere Roadtrip, en houd je eten en drank van elke soort lekker koel en vers, waar je ook bent.

 

Campingstekker

Campingstekker

€ 1 per dag

 
Tijdens je verblijf op een camping wil je natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een muziekje, licht en alle andere luxe die elektriciteit nodig heeft. Dan is deze campingstekker echt onmisbaar! Huur deze stekker al bij vanaf €1 per dag.
 

De GoRoadtrip campingstekker is ideaal voor verblijven op campings, helemaal in combinatie met een koelbox of geluidsset.
Vignetten

 

Vignetten Oostenrijk

Vignetten Oostenrijk

€ 13 of € 28 per voertuig

 
In Oostenrijk ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Een Oostenrijks vignet voor 10 dagen kost via GoRoadtrip €13 per voertuig; een Oostenrijks vignet voor 2 maanden kost €28 per voertuig. Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten; vignetten worden direct na je boeking per post verzonden.
 

Leid je Roadtrip door of naar Oostenrijk? Koop dan gemakkelijk een vignet bij GoRoadtrip!

 

Vignet Zwitserland

Vignet Zwitserland

€ 42 per voertuig

 
In Zwitserland ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom huur je bij ons makkelijk zo’n vignet bij. Een vignet voor Zwitserland kost €42 en is een jaar geldig. Deze prijs is inclusief verzendkosten; vignetten worden direct na je boeking per post verzonden.
 

Leid je Roadtrip door of naar Zwitserland? Koop dan gemakkelijk een vignet bij GoRoadtrip!