Personenauto’s

NAAR EXTRA’S

Onze Personenauto’s

Welkom op onze personenauto’s pagina! Bekijk hier ons uitgebreide aanbod aan verschillende klasse personenauto’s. Bij GoRoadtrip huur je vertrouwd, voordelig en zonder kleine lettertjes. De vermelde prijzen zijn geldig vanaf een huurperiode van 7 dagen. Wil je korter huren? Neem contact met ons op dan stellen wij graag een offerte voor je op!

  • Vanaf 18 jaar zonder toeslag
  • Extra bestuurders & inzittendenverzekering inbegrepen
  • Inclusief 200 vrije kilometers per auto (€ 0,15 ct per extra km)
  • Alle prijzen inclusief BTW


Stationwagon Diesel AANBIEDING!

Stationwagon Diesel

€ 50 per dag    |    Brandstof: Diesel   |     Kilometer vrij

 
Tijdelijk afgeprijsd van €61 naar €50 per dag en 100% kilometer-vrij! Onze stationwagons bieden zitplaatsen voor 5 personen en beschikken over een ruime kofferbak. Voor langere Roadtrips adviseren wij uit te gaan van een maximum van 4 personen. Ook verdien je bij een langere afstand de hogere huurprijs dan de benzine-uitvoering terug aan de pomp.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Golf Variant, Renault Megane Station of een vergelijkbare stationwagon.

Personenauto XL Budget

Personenauto XL Budget

€ 50 per dag    |    Brandstof: Benzine    |     Kilometer vrij

 
Onze Budget XL personenauto’s zijn ideaal voor een Roadtrip met een klein budget. Er is ruimte genoeg voor koffers en eventuele kampeerspullen. Wil je nog meer bagage meenemen (er is al veel ruimte in onze budget-auto’s)? Dan raden we je aan om een 9-persoonsbus te huren. En beter nog: ze zijn kilometervrij!

Bijvoorbeeld een Dacia Logan MCV of een vergelijkbare personenauto.

Personenauto Medium Benzine

Personenauto Medium Benzine

€ 46 per dag    |    Brandstof: Benzine   |     200 KM / dag

 
Onze Mediumklasse personenauto’s bieden zitplaatsen voor 5 personen. Daarnaast is er ruimte voor 5 kleine koffers en eventuele kampeerspullen. Voor langere afstanden raden we een Diesel-uitvoering aan. De extra huurprijs verdien je terug aan de pomp. Wil je meer bagage meenemen? Dan raden we je aan om een stationwagon te huren.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Golf, Seat Leon of een vergelijkbare personenauto.

Personenauto Medium Diesel

Personenauto Medium Diesel

€ 50 per dag    |    Brandstof: Diesel   |     200 KM / dag

 
Onze Mediumklasse personenauto’s bieden zitplaatsen voor 5 personen. Daarnaast is er ruimte voor 5 kleine koffers en eventuele kampeerspullen. Bij een langere afstand verdien je de hogere huurprijs dan de benzine-uitvoering terug aan de pomp. Wil je meer bagage meenemen? Dan raden we je aan om een stationwagon te huren.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Golf, Seat Leon of een vergelijkbare personenauto.

Stationwagon Benzine

Stationwagon Benzine

€ 57 per dag    |    Brandstof: Benzine   |     200 KM / dag

 
Onze stationwagons bieden zitplaatsen voor maximaal 5 personen en beschikken over een ruime kofferbak. Voor langere Roadtrips adviseren wij uit te gaan van 4 personen. Daarnaast raden we dan een Diesel-uitvoering aan. De extra huurprijs verdien je bij lange afstanden terug aan de pomp!

Bijvoorbeeld een Volkswagen Golf Variant, Renault Megane Station of een vergelijkbare stationwagon.


 

Onbezorgd op reis

Onbezorgd op reis

GoRoadtrip staat garant voor betrouwbare personenauto’s, waarmee je veilig en onbezorgd jouw Roadtrip kan maken.
 
Pechhulp. Gaat er iets kapot onderweg? Of heb je het spreekwoord “een ongeluk zit in een klein hoekje” helaas zelf ervaren? Geen nood! Al onze huurvoertuigen zijn voorzien van pechhulp. Eén telefoontje naar de pechhulp-lijn en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie over onze pechhulp. Ook vind je informatie over pechhulp in het dashboardkastje van je huurvoertuig.
 
Veiligheidspakket. Al onze personenauto’s zijn uitgerust met een veiligheidspakket, bestaande uit een alcoholtester, veiligheidsdriehoek en veiligheidshesje. Daarnaast worden al onze voertuigen regelmatig nagekeken, zodat ze in perfecte staat zijn voor jouw Roadtrip!

 

 

Bestemmingen

Bestemmingen

Met onze voertuigen mag je de volgende landen bezoeken:
 
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.
 
Het is niet toegestaan met je auto naar landen te gaan die niet op deze lijst staan. Dit zijn afspraken die we hebben gemaakt met de verzekering. Ga je toch naar een ander land? Dan is het voertuig niet verzekerd voor schade, diefstal, pechhulp of andere calamiteiten.

 

 

Kosten achteraf

Kosten achteraf

Eventuele kosten achteraf worden verrekend in de borg. Dit kunnen zijn:
 
Extra kilometers. Met onze personenauto’s rijd je 200 kilometer vrij per dag. (Bijvoorbeeld: voor een 10-daagse boeking krijg je 2000 km vrij). Verder rijden? Dan betaal je voor elke extra kilometer met een auto €0,15 ct (behalve de kilometervrije auto’s).
 
Schoonmaakkosten. Zorg dat je jouw auto weer netjes inlevert. Maak het interieur eventjes schoon en haal het voertuig door de wasstraat. Vergeet dit niet, want anders worden er extra kosten in rekening gebracht.
 
Boetes en schades. Schades worden bij het terugbrengen van het voertuig opgenomen. De kosten hangen af van de schade. Een boete komt vaak pas een paar weken later binnen, en wordt doorgestuurd naar de hoofdboeker.