Personenbus huren Utrecht

Personenbus huren Utrecht

Kantoorlocatie

In thuisstad Utrecht is ons enige kantoor gevestigd en kun je de sleutel van jouw auto, personenbusje of camper ophalen bij de balie. Bekijk het kaartje hieronder voor de exacte locatie.

Vanaf deze locatie verhuren wij ons volledige aanbod aan personenauto’s, personenbussen en campers en camperbussen.

 

Over deze locatie

In Utrecht houden wij kantoor aan de Europalaan 20. Vanaf het Centraal station is het met de bus de eerste bushalte, halte Lanslaan en elke 10 minuten vertrekt er een stadsbus. Vanaf het kantoor schiet je zo de verbindingsweg A12 op.

Onze ophaallocatie ligt centraal gelegen in de provincie Utrecht en is goed bereikbaar voor omringende steden zoals Woerden, Nieuwegein, Houten, Zeist, Veenendaal, Amersfoort, Soest en Baarn.

Kosteloos annuleren

Bij GoRoadtrip huur je inclusief btw, all-risk verzekering, inzittendenverzekering, extra bestuurders, 24/7 pechhulp en eventueel kilometervrij. En als de reis niet door kan gaan? Dan annuleer je kosteloos tot 24 uur voor vertrek. Zo boek je met een gerust hart alvast je busje.

Populaire bussen in Utrecht

Huur vertrouwd en met een veilig gevoel een voertuig uit ons goed onderhouden wagenpark. Hieronder een selectie van onze meest-gekozen personenbussen.

  • 9-persoonsbus
  • 6-persoonsbus
  • Bestelbus 6 kuub

Check onze 8 andere ophaallocaties

Staat jouw woonplaats er niet tussen en vind je het een beetje omslachtig om je voertuig in een andere stad op te halen? We hebben een Haal- en Brengservice die je bij al onze huurvoertuigen kunt bijboeken.

Tegen een kleine meerprijs wordt je camper, auto of bus voor je deur afgeleverd en na de huurperiode daar weer opgehaald. Dat klinkt goed toch!

 

Personenbus huren in Utrecht

Goedkoopste busje in Utrecht!

Personenbus huren tegen de laagste huurprijs in de omgeving Utrecht. Klinkt goed toch.

Wij vergelijken regelmatig onze prijzen met die van de concurrentie zodat wij de beste prijs-kwaliteit blijven leveren.

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • We denken met je mee
  • Klant staat altijd centraal!

Scroll nog even lekker door op onze website en als je zo ver bent maken wij een geheel vrijblijvende offerte voor je op.

Offerte aanvragen