Stages & Vacatures

Stages & Vacatures

GoRoadtrip is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende start-up op zoek naar talent dat ons hechte team komt versterken. GoRoadtrip is het platform voor jongeren, studenten en young professionals die een Roadtrip (rondreis) willen maken. Onze core business is het verhuren personenauto’s en personenbusjes met de laagste huurprijzen van Nederland in combinatie met aantrekkelijke en transparante huurvoorwaarden.

Als groeiende onderneming zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent. Hieronder vind je al onze openstaande vacatures en stageplekken. Is dit niet wat je zoekt, maar denk je toch dat je als GoRoadtripper een verschil kunt maken? Stuur ons dan een open sollicitatie naar info@goroadtrip.nl, en wellicht nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek!

 

Vacatures

All-round Studentchauffeur

Heb jij affiniteit met auto’s en ben je een aanpakker? Ben je in het bezit van een studenten week-OV of weekend-OV en rijbewijs B? Dan zoeken wij jou! Je vindt het leuk om in contact te komen met klanten en kunt goed aanvoelen wat de wensen en behoeften zijn van deze klant. De werkzaamheden bestaan uit het klaarzetten van huurvoertuigen en deze afleveren bij onze klanten. Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar. Je uren (ook als je meer wilt werken) zijn flexibel in te delen.

Ons team bestaat uit jonge, energieke en ondernemende mensen die dicht bij de doelgroep staan. Op een informele manier onderhouden wij contact met al onze medewerkers en vormen we samen een sterk team. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons GoRoadtrip team? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

 
Wat bieden wij:

 • Veelzijdige bijbaan.
 • Rijervaring opdoen.
 • Kleine organisatie met gezellige jonge collega’s.
 • Mooie bijverdienste.
 • Flexibele uren.

 

Uurloon:

 • Chauffeur 18 jaar | €8,00
 • Chauffeur 19 jaar | €8,20
 • Chauffeur 20 jaar | €8,75
 • Chauffeur 21 jaar | €10,90

 
We betalen je uren dat je in de trein zit gewoon door, zowel voor werk als voor reistijd naar je werk.

 
Stuur je motivatie en CV naar naar info@goroadtrip.nl o.v.v. “chauffeur GoRoadtrip Utrecht” en wie weet maak je binnenkort onderdeel uit van het GoRoadtrip Team. Tot snel!
 
Zit je nog met vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg of liever eerst iemand aan de lijn voordat je solliciteert? Bel ons op 085-0043324.

Medewerker Binnendienst (Fulltime)

Wil jij aan de slag als allround-verhuurmedewerker in een jonge en dynamische werkomgeving ? Heb je passie voor auto’s, gevoel voor service en lijkt het je leuk om in de verhuurbranche te werken? Lees dan verder!

 
Bedrijfsprofiel GoRoadtrip
GoRoadtrip is 4 jaar geleden begonnen als platform voor jongeren die een Roadtrip willen maken. Het doel was om de Roadtrip als nieuwe categorie in de georganiseerde vakantiebranche te introduceren in Nederland. In korte tijd is GoRoadtrip uitgegroeid van een aanbieder voor vakantievoertuigen tot een ambitieuze en snelgroeiende allround auto- en bus verhuurder. Onze klanten kunnen bij ons terecht vanaf een dagdeel tot een meerjarig contract, en van een UP! tot een bakwagen. Dit tegen scherpe huurprijzen in combinatie met aantrekkelijke en transparante voorwaarden. Met een flexibel wagenpark hebben wij tussen de 50 en 200 voertuigen dagelijks op de weg.

Buiten Utrecht werken wij met meerdere pick-up points door heel Nederland en België. Dit zijn treinstations in of nabij grote steden waar wij de uitgifte en inname van huurvoertuigen faciliteren op locatie met behulp van onze studentchauffeurs.
 
Wat ga je doen?
Als medewerker binnendienst ben je het aanspreekpunt voor de klant en verzorg je in- en uitgifte van de voertuigen. Veelal zal dit in Utrecht zijn, maar je ondersteund ook onze hikers met leveringen elders door het land.

Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en onderhoud je goede contacten met onze garage(s) en schadehersteller(s). Jij zorgt ervoor dat de voertuigen altijd in nette staat klaar staan en de klant veilig en tevreden bij ons vertrekt.

Verder ondersteun je bij de dagelijkse administratie. Het team waarin je komt te werken is klein, flexibel en jong. Taakverdelingen zijn niet strikt of hiërarchisch. De werkzaamheden zijn daardoor divers en geen dag is hetzelfde.
 
Wat vragen wij
Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding
Je hebt affiniteit met auto’s
Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig
Service- en klantgericht
Woonachting in omgeving Utrecht
Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
Een goede computerbeheersing en omgang met het MS office pakket
In bezit van rijbewijs B
 
Wij bieden jou
Een marktconform salaris
Jonge en enthousiaste collega’s
Relaxte werksfeer
Veelzijdig werk met veel verschillende auto’s
Voor deze functie zal een smartphone, laptop en reisvergoeding ter beschikking worden gesteld.
 
Solliciteren
Wij dagen je uit om te reageren op deze vacature! Stuur je sollicitatie o.v.v. “Medewerker Binnendienst Utrecht” naar infoatgoroadtrip.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stijn Heijstee tel. 085 – 004 33 24.

Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren. Wij zitten er klaar voor, tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd
 

Full Stack Website Developer

Wij zoeken een zelfstandige student of net afgestudeerde voor het bouwen van een nieuwe website om ons unieke vakantieconcept te lanceren. Leeftijd en opleiding is niet van belang zo lang je voldoende (serieuze) ervaring hebt met web development projecten en uitblinkt op het gebied van design met een duidelijke nadruk op functionaliteit en gebruikersgemak. Je hebt een uitgebreide ervaring met HTML 5 & CSS3 en met het bouwen en onderhouden van PHP en WordPress websites.

Ervaring met new product development is een pré en je kunt een strategische discussie voeren; we willen graag dat je meedenkt en input levert die niet gelimiteerd is tot alleen de website. Wij verwachten een professioneel eindresultaat waarvoor je marktconform gecompenseerd wordt.

 
Wat vragen wij:
Ervaring met new product development is een pré en je kunt een strategische discussie voeren; we willen graag dat je meedenkt en input levert die niet gelimiteerd is tot alleen de website. Wij verwachten een professioneel eindresultaat waarvoor je marktconform gecompenseerd wordt.
 
Wat bieden wij:
Je werkt flexibele uren binnen een snelgroeiende start-up met een jong en gedreven team. Het project start met intensieve contacturen en meetings. Zodra iedereen hetzelfde eindresultaat voor ogen heeft doet iedereen zijn eigen ding om dit te bereiken.
 
Toekomst:
We mikken met de oplevering van de website op medio november gezien dan de meeste jongeren zich gaan oriënteren op een (zomer)vakantie. Mocht er wederzijdse interesse zijn en er kansen liggen blijf je wat langer hangen om samen met ons de jongerenvakantiemarkt te veroveren.
 
Contact:
Stuur je korte motivatie en CV naar info@goroadtrip.nl o.v.v. ‘Webdeveloper GoRoadtrip”.
 


Stages

Stage BV- & Klantenadministratie

Per 1 januari 2016 zijn wij op zoek naar een BOL-stagiair / stagiaire administratief medewerker om ons team te versterken. Je werkzaamheden zullen om te beginnen bestaan uit de BV administratie en klanten afhandeling. Je werkt nauw samen met het management en je zult snel alle ins and outs van ons boekhoudsysteem leren kennen en veel verantwoordelijkheden krijgen.
 
Het soort werk op de afdeling zal bestaan uit all-round werkzaamheden met betrekking tot administratie voor de BV. Uitdaging ligt in de klantenadministratie en het verwerken van grote hoeveelheden klantgegevens.
 
Werktijden zijn flexibel in te plannen. Let wel op! In maart verhuist ons kantoor naar Utrecht (in het centrum / goed bereikbaar met ov).
 

De mogelijke werkprocessen die je bij ons kunt uitvoeren:

 • 01 Verricht boekingen in het memoriaal.
 • 02 Bereidt de periodeafsluiting voor.
 • 03 Treft voorbereidingen voor de aangifte omzetbelasting.
 • 04 Controleert en bewerkt het inkoopboek.
 • 05 Controleert en bewerkt het verkoopboek.
 • 06 Controleert en bewerkt het bankboek.
 • 07 Voert stamgegevens in en bewerkt deze.
 • 08 Stelt facturen op en controleert deze.
 • 09 Bewaakt betalingstermijnen en verricht activiteiten voor de invordering.
 • 10 Controleert inkoopfacturen en verricht activiteiten voor de fiattering van inkoopfacturen.
 • 11 Beheert en controleert een urenregistratie.
 • 12 Controleert en bewerkt administraties van kwantitatieve gegevens.
 • 13 Controleert en bewerkt het kasboek.

 
Kijk voor meer informatie op de website van SBB (de stichting achter stagemarkt.nl) via deze link: https://stagebedrijven.s-bb.nl/Leerbedrijf/Index/100394225, en klik op het tabblad “Leerplaatsen”. Of kijk bij de zoekresultaten op stagemarkt.nl, via deze link: http://www.stagemarkt.nl/zoekresultaten.aspx?fb=GoRoadtrip
 
Klinkt dit voor jou als een interessante stage, mail dan je CV en een motivatiebrief (maximaal 1 A4) naar info@goroadtrip.nl, of bel voor meer informatie naar 085 – 004 33 24.

Stage Online Marketing

Per 1 januari 2016 zijn wij op zoek naar een BOL-stagiair / stagiaire online marketing om ons team te versterken. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het opstellen van strategische marketing plannen en daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle social media en website marketing. Je bent de online schakel tussen klanten en GoRoadtrip en je zult daarom veel met klanten in contact komen. Je krijgt hierbij veel vrijheid en je wordt aangemoedigd om met nieuwe initiatieven te komen. Samen met ons marketing team bepaal jij de toekomst van het bedrijf.
 
Je houdt je bezig met zowel de online als offline marketing van GoRoadtrip. Daarnaast houden we ons bezig met user-optimalisatie en proberen we door middel van marktonderzoek te kijken naar wat onze klanten willen en nodig hebben.
 
Werktijden zijn flexibel in te plannen. Let wel op! In maart verhuist ons kantoor naar Utrecht (in het centrum / goed bereikbaar met ov).
 

De mogelijke werkprocessen die je bij ons kunt uitvoeren:

 • 01 Volgt ontwikkelingen op de markt.
 • 02 Analyseert de gesignaleerde ontwikkelingen en verwerkt deze tot managementinformatie.
 • 03 Verwerkt de analyse tot managementinformatie.
 • 04 Zet marktonderzoeken op.
 • 05 Voert marktonderzoeken uit.
 • 06 Redigeert aangeleverde teksten.
 • 07 Geeft voorlichting over de organisatie aan derden.
 • 08 Zoekt informatie op voor een operationeel plan en analyseert deze.
 • 09 Analyseert informatie en doet voorstellen voor een operationeel plan.
 • 10 Doet voorstellen voor een operationeel plan.
 • 11 Werkt een operationeel plan uit.
 • 12 Becommentarieert en actualiseert operationele plannen.
 • 13 Brengt marketing- en communicatievraagstukken in kaart.
 • 14 Bedenkt oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken.
 • 15 Stelt een projectplan op voor de oplossing van marketing- en communicatievraagstukken.
 • 16 Voert een projectplan uit ter oplossing van marketing- en communicatievraagstukken.
 • 17 Evalueert een projectplan m.b.t. marketing- en communicatievraagstukken.
 • 18 Ontwikkelt en beheert voorlichtings-, promotie- en pr-materiaal.
 • 19 Verzorgt de informatie op internet en intranet en onderhoudt de website.

 
Kijk voor meer informatie op de website van SBB (de stichting achter stagemarkt.nl) via deze link: https://stagebedrijven.s-bb.nl/Leerbedrijf/Index/100394225, en klik op het tabblad “Leerplaatsen”. Of kijk bij de zoekresultaten op stagemarkt.nl, via deze link: http://www.stagemarkt.nl/zoekresultaten.aspx?fb=GoRoadtrip
 
Klinkt dit voor jou als een interessante stage, mail dan je CV en een motivatiebrief (maximaal 1 A4) naar info@goroadtrip.nl, of bel voor meer informatie naar 085 – 004 33 24.