9-persoonsbus huren

9-persoonsbus huren

ook kilometervrij!

De personenbus is het ideale vervoersmiddel mocht je een keer met een grotere groep er op uit trekken. Dit kan zijn een vakantie, vriendenweekend of roadtrip.

Onze busjes zijn ook geschikt voor kortere huurperiodes zoals een kinderfeestje, bruiloft of de familie afzetten op Schiphol. Wellicht is het de eerste keer dat je een 9-persoonsbus gaat huren. Geen paniek. Wij helpen je verder!

9-persoonsbusje huren bij GoRoadtrip!

Ben jij degene van de groep die het busje mag regelen. Bij ons zit je goed. Al meer dan 10 jaar focussen wij ons voornamelijk op busverhuur. Met een jong wagenpark bestaande uit 150+ busjes kunnen wij je altijd van dienst zijn.

  • Jonge bestuurders welkom
  • Goed verzekerd
  • Betrouwbare bussen
  • No-nonse

Daarnaast hebben we openheid en transparantie hoog in het vaandel staan dus stel gerust je vragen. We staan klaar om voor je aan de slag te gaan en uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Onze 9-persoonsbussen

De 9 persoonsbus die je bij ons huurt is comfortabel, veilig en van een gerenommeerd merk. Onze vloot bestaat uit Renault, Opel, Volkswagen, Ford en Mercedes-Benz. Verder zorgen we dat ze genoeg aandacht krijgen door ze regelmatig goed na te laten kijken. Dat zit wel goed dus.

Verlengde modellen

De verlengde 9-persoonsbus of 6-persoonsbus is een halve meter langer dan het reguliere busje. Dit is een zogeheten L2 variant. Dit komt in zijn geheel ten goede van de bagageruimte.

Die wordt ter vergelijking 2x zo groot als dat van de reguliere bus. Handig als je veel bagage of extra spullen meeneemt, bijvoorbeeld kampeeruitrusting of skimateriaal zoals ski’s en snowboards.

Kilometervrij

Het is ook mogelijk om 100% kilometervrij te huren. Zo scheur je ongestoord heel Europa door zonder je zorgen te maken over kosten voor extra kilometers die achteraf worden verrekend.

Zitplaatsen

Het type 9-persoonsbusje dat wij aanbieden, je raadt het misschien al, biedt zitplaatsen aan maximaal negen personen. Dat is inclusief de chauffeur. Daarbij is er achterin en eventueel onder de stoelen nog voldoende ruimte over voor bagage. Denk aan negen stuks handbagage zoals in het vliegtuig en nog wat extra tassen voor boodschappen etc.

 

9-persoonsbus huren

Goedkoop 9-persoonsbus huren

Het verhuren van busjes in alle soorten en maten doen we nu al een tijdje. We weten waarnaar de klant op zoek is en wat belangrijk is bij het huren van een personenbus.

Prijs is voor de meeste mensen belangrijk, maar zouden jij en je familie in een barrel stappen omdat hij net wat goedkoper is?

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Wij denken met je mee
  • Klant staat altijd centraal!

Ons ervaren verhuur-team staat voor je klaar!

Offerte aanvragen