Personenbussen

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Personenbus huren

Bekijk ons uitgebreide aanbod van 6- en 9-persoonsbussen. Via GoRoadtrip huur je vertrouwd, voordelig en zonder kleine lettertjes. De vermelde prijzen zijn geldig vanaf een huurperiode van 7 dagen. Wil je korter huren? Geen probleem! Vraag binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte aan.

  • Tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren
  • Huren vanaf 18 jaar
  • Ophaalpunten in heel Nederland
  • Gratis extra bestuurders
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Pechhulp in heel Europa
  • Heldere prijzen en altijd inclusief btw
  • Altijd airco in al onze voertuigen!


9-Personenbussen

9-Persoonsbus

v.a. € 72 per dag    |    € 245 per weekend

Diesel     12 km /l     3-9     M     9     A/C     200 kilometer per dag     €0,19 per extra km

Onze busjes bieden zitplaatsen voor maximaal 9 personen. Daarbij is er voldoende ruimte over voor (hand)bagage. Ideaal voor particulier en zakelijk gebruik. Ons weekendtarief geldt van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 09.00 uur, inclusief 600 vrije kilometers.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Renault Trafic of een vergelijkbare personenbus.

9-Persoonsbus kilometervrij

v.a. € 90 per dag

Diesel     12 km /l     3-9     M     9     A/C     kilometervrij

Onze busjes bieden zitplaatsen voor maximaal 9 personen. Daarbij is er voldoende ruimte voor een weekendtas per persoon. Ga je een lange Roadtrip maken? Dan is het handig om onze kilometervrije personenbus te huren, zodat je achteraf geen extra kilometers hoeft te betalen.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Renault Trafic of een vergelijkbare personenbus.

9-Persoonsbus verlengd huren

v.a. € 87 per dag

Diesel     12 km /l     9+     M     9     A/C     200 kilometer per dag     €0,19 per extra km

Van plan veel bagage mee te nemen? Met onze verlengde 9-persoonsbussen zit je goed! Het verschil met een regulier busje is ongeveer 50cm aan extra bagageruimte over de gehele hoogte en breedte van de bus. Ideaal om een Roadtrip mee te maken waarbij je veel gaat kamperen.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Opel Vivaro of een vergelijkbare personenbus.

9-Persoonsbus verlengd

v.a. € 99 per dag

Diesel     12 km /l     9+     M     9     A/C     kilometervrij

Van plan veel bagage mee te nemen? Met onze verlengde 9-persoonsbussen zit je goed! Het verschil met een regulier busje is ongeveer 50cm aan extra bagageruimte over de gehele hoogte en breedte van de bus. Ideaal om een Roadtrip mee te maken waarbij je veel gaat kamperen.

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Opel Vivaro of een vergelijkbare personenbus.

9-Personenbus met trekhaak

9-Persoonsbus met trekhaak

v.a. € 82 per dag

Diesel     12 km /l     4-9     M     9     A/C     200 kilometer per dag     €0,19 per extra km

Op zoek naar een oplossing om die aanhangwagen, caravan of fietsendrager mee te nemen op vakantie? Huur via GoRoadtrip voordelig een 9-persoonsbus met trekhaak. De trekhaak heeft een 13 polige elektrische aansluiting en is inclusief de huur van een witte kentekenplaat. Onze bussen met trekhaak zijn ook kilometer-vrij te huren!

Bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter, Renault Trafic of een vergelijkbare personenbus met trekhaak.

 


6-Personenbussen

6-personenbus

6-Persoonsbus

v.a. € 69 per dag    |    € 220 per weekend

Diesel     12 km /l     3 m³     M     6     A/C     200 kilometer per dag     €0,19 per extra km

Onze 6-personen busjes bieden zitplaatsen voor maximaal 6 personen. De laadruimte is circa 3 tot 4 m³ groot. Genoeg ruimte over voor koffers en ander materieel. Ons weekendtarief geldt van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 09.00 uur, inclusief 600 vrije kilometers.

Bijvoorbeeld een Renault Trafic, Volkswagen Transporter of een vergelijkbare 6-personenbus.

6-Personenbus kilometervrij

9-Persoonsbus kilometervrij

v.a. € 89 per dag

Diesel     12 km /l     3 m³     M     6     A/C     kilometervrij

Onze 6-personen busjes bieden zitplaatsen voor maximaal 6 personen. De laadruimte is circa 3 tot 4 m³ groot. Genoeg ruimte over voor koffers en ander materieel. Kies voor de kilometervrije optie wanneer je van plan bent om een verre reis te maken.

Bijvoorbeeld een Renault Trafic, Volkswagen Transporter of een vergelijkbare 6-personenbus.

 


Rolstoelbussen

Rolstoelbus met elektrische lift

Rolstoelbus

€ 140 per dag    |    Brandstof: Diesel     |     200 vrije kilometers per dag

 
Via GoRoadtrip huur je voordelig en vertrouwd een rolstoelbus om zo ook de minder mobiele gasten op hun bestemming te krijgen.
De rolstoelbus biedt plaats aan 9 personen (maximaal 4 rolstoelen) en kan met het B-rijbewijs worden bestuurd. Onze rolstoelbussen voldoen aan strengste veiligheidseisen en door middel van de laadlift kun je eenvoudig en veilig de rolstoel in de bus rijden.

Bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter of een vergelijkbare rolstoelbus.


 

Onbezorgd op reis

Onbezorgd op reis

GoRoadtrip Auto- en Busverhuur staat garant voor betrouwbare auto’s en busjes, waarmee je veilig en onbezorgd jouw reis kan maken.
 
Pechhulp. Gaat er iets kapot onderweg? Of heb je het spreekwoord “een ongeluk zit in een klein hoekje” helaas zelf ervaren? Geen nood! Al onze personenbusjes zijn voorzien van 24/7 pechhulp door heel Europa. Eén telefoontje naar de pechhulp-lijn en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie over onze pechhulp. Ook vind je informatie over pechhulp op het infoblad in het dashboardkastje van je voertuig.
 
Veiligheidspakket. Al onze personenbusjes zijn uitgerust met een veiligheidspakket, bestaande uit een alcoholtester, veiligheidsdriehoek en veiligheidshesje. Daarnaast worden al onze voertuigen regelmatig nagekeken, zodat ze in perfecte staat zijn voor jouw reis!

 

 

Bestemmingen

Bestemmingen

Met onze voertuigen mag je de volgende landen bezoeken:
 
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.
 
Het is niet toegestaan met je auto of busje naar landen te gaan die niet op deze lijst staan. Dit zijn afspraken die we hebben gemaakt met de verzekering. Ga je toch naar een ander land? Dan is de auto of bus niet verzekerd voor schade, diefstal, pechhulp of andere calamiteiten.

 

 

Kosten achteraf

Kosten achteraf

Eventuele kosten achteraf worden verrekend in de borg. Dit kunnen zijn:
 
Extra kilometers. Met onze auto’s en busjes rijd je 200 kilometer vrij per dag. (Bijvoorbeeld: voor een 10-daagse boeking krijg je 2000 km vrij). Verder rijden? Dan betaal je voor elke extra kilometer met een auto €0,15 en met een busje €0,19 (behalve de kilometervrije busjes).
 
Schoonmaakkosten. Zorg dat je jouw auto of busje weer netjes inlevert. Maak het interieur eventjes schoon en haal het voertuig door de wasstraat. Vergeet dit niet, want anders worden er extra kosten in rekening gebracht.
 
Boetes en schades. Schades worden bij het terugbrengen van je auto of busje opgenomen. De kosten hangen af van de schade. Een boete komt vaak pas een paar weken later binnen, en wordt doorgestuurd naar de hoofdboeker.