Personenbus huren Den Haag

Personenbus huren Den Haag

Pick-up point

Heb je een bus, camper of auto gereserveerd dan kun je ervoor kiezen om deze op te halen en in te leveren in Den Haag. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Het pick-up point in Den Haag is bij de K&R parkeerplaats van station Den Haag Ypenburg. Jij kiest hoe laat en wij zorgen dat we klaarstaan met je huurvoertuig!

 

Over pick-up point Den Haag

In Den Haag kun je een busje of camper ophalen en inleveren bij station Den Haag Ypenburg. Dit is op de grote Pr. Maximaplein parkeerplaats.

Deze ophaallocatie ligt centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland en is goed bereikbaar voor omringende steden zoals Alphen a/d Rijn, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden en Zoetermeer.

Kosteloos annuleren

Wanneer je een voertuig reserveert via GoRoadtrip weet je zeker dat je naast de beste prijs ook tegen de gunstigste voorwaarden huurt.

Voor iedere boeking geldt dat je ten alle tijden kosteloos kunt annuleren tot 24 uur voor vertrek. Zo kun je met een gerust hart alvast je busje, auto of camper reserveren. Zo vis je niet achter het net.

6-persoonsbus huren

Personenbussen zijn er in alle soorten en maten. Voor groepen vanaf 4 personen is een 6-persoonsbus een goede uitkomst. Mocht de groep nog wat groter zijn dan is een 9-persoonsbus een uitkomst.

  • 6-persoonsbus
  • 9-persoonsbus
  • Camper bus

Alle locaties

Buiten onze uitvalbasis in Den Haag hebben wij meerdere pick-up locaties in de omgeving. In Utrecht is ons kantoor gevestigd en hier vanuit worden bussen geleverd in Rotterdam, Amsterdam, Almere, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Staat je dorp of stad er niet tussen dan is er de GoRoadtrip haal- en brengservice. Je huurbus wordt op de afgesproken tijdstippen afgeleverd en opgehaald bij jou thuis voor de deur.

 

Personenbus huren in Den Haag

Personenbus huren Den Haag

Huur niet te duur of onder onduidelijke voorwaarden. Bij GoRoadtrip maken we heldere afspraken.

De huurprijs die we samen afspreken is ook echt de prijs. Geen verborgen kosten of verassingen achteraf.

  • Nette voertuigen
  • Heldere prijzen
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek

Snel een vrijblijvende offerte in je mailbox!

Offerte aanvragen