Wintersport

Wintersport

ijskoud voordeel

Ook in de winter ben je bij GoRoadtrip aan het juiste adres voor de huur van een personenbusje of auto voor jullie skivakantie. Wij hebben namelijk de beste deals voor jouw huurbus of huurauto.

Ook boek je er gemakkelijk alle extra benodigdheden bij om veilig op reis te gaan. Zo begin je goed bereid aan de wintersport. Check hieronder ons winteraanbod.

Onze personenbussen

Ben je met 4 of 5 personen dan rijden wij aan om een 6-persoonsbus te huren. Vanaf 6 personen kies dan voor een 9-persoonsbus vanwege het zitcomfort van de passagiers. Ben je met 6 of meer personen en neem je veel eigen materiaal mee dan is een verlengde 9-persoonsbus de juiste keuze.

Ben je met een grote groep en twijfel je of zelfs een verlengde 9-persoonsbus groot genoeg zal zijn. Dan is er de optie om een Skibox bij te huren. Lees hieronder meer hierover.

Wintersport aanbiedingen:

Voor de meest voorkomende ski- en snowboard tripjes hebben wij twee wintersportaanbiedingen. Staat je looptijd er niet tussen, neem dan even contact op met de klantenservice en dan maken wij een passende aanbieding.

5 dagen of 6 dagen weekendactie

Huur een 6-persoonsbus, 9-persoonsbus of verlengde 9-persoonsbus. De huur is kilometervrij inclusief winterbanden & sneeuwkettingen. Deze actie is niet geldig tijdens schoolvakanties. Check de homepage voor de actuele huurprijzen!

Winter opties

Naast het huren van een personenbus of auto is het verplicht om de optie winterbanden & sneeuwkettingen bij te boeken. Het is namelijk in alle wintersport-landen verplicht om winterbanden onder je voertuig te hebben.

Met deze optie aangevinkt zorgen wij voor een voertuig met winterbanden (M+S met Alpine-symbool) en een goede set sneeuwkettingen ter bruikleen.

Onze winter opties:

  • Winterbanden & Sneeuwkettingen (verplicht)
  • Vignet Oostenrijk 10 dagen of 2 maanden
  • Vignet Zwitserland
  • Skibox & Dakdragers

 

Bekijk wintersport busjes

Wintersport busje huren

Zeker als je bovenop die besneeuwde bergtop naar je skichalet rijdt wil je dat doen in een betrouwbaar busje. Inclusief veilige winterbanden en een setje stevige sneeuwkettingen mochten ze nodig zijn.

Via GoRoadtrip huur je voordelig en vertrouwd een 6-persoonsbus of 9-persoonsbus voor jullie skivakantie.

  • Een onvergetelijke reis
  • Persoonlijke service
  • Vanaf 18 jaar

De start van jouw wintersport avontuur!

Offerte aanvragen