Personenbus huren Tilburg

Personenbus huren Tilburg

Pick-up point

Locatie Tilburg is sinds de oprichting een oud en vertrouwd pick-up point in de provincie Noord-Brabant. Het huren van een personenbus in Tilburg is de goedkoopste keuze.

Het huren van een 6-persoonsbus, 9-persoonsbus of camper tegen de laagste huurprijzen van Nederland. Inclusief aantrekkelijke huurvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek!

 

Personenbus huren in Tilburg

In Tilburg staat onze Goroadtrip medewerker voor je klaar bij de Kiss&Ride parkeerplaats van Tilburg Centraal. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het station.

Onze centraal gelegen ophaallocatie is goed bereikbaar voor omringende steden zoals Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Oosterhout en Roosendaal.

Zorgeloos op weg

We zijn elke dag bezig om er voor te zorgen dat ons wagenpark in goede conditie blijft. Zodat jij als klant met een veilig gevoel kunt huren. Wel zo fijn.

Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom om eens langs te komen bij ons kantoor in Utrecht om een busje te bekijken. Desnoods om alvast een testritje te maken om gewend te raken aan het busje.

9-persoonsbus huren Tilburg

GoRoadtrip houdt zijn prijzen laag en kwaliteit hoog. Voor een lage prijs huur jij een comfortabele 9-persoonsbus van een top merk zoals Renault, Volkswagen, Mercedes, Ford of Opel.

  • Alleen de beste merken
  • Goede bussen
  • Lage huurprijzen

Overige ophaalpunten

Naast locatie Tilburg is het mogelijk om een personenbus te huren in Amsterdam, Nijmegen, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Almere of Den Bosch.

Of we komen je gehuurde bus voor de deur afleveren en ophalen met onze GoRoadtrip Haal- en Brengservice. Kleine meerprijs, groot gemak!

 

Personenbus huren in Tilburg

Personenbus huren Tilburg

Voor gewoon een goede deal voor de huur van je personenbus of camper moet je bij GoRoadtrip zijn.

Niet eindeloos onderhandelen of achteraf nog met extra kosten komen. Direct de laagste prijs!

  • Soepele voorwaarden
  • Laag eigen risico
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek

Wij stellen graag een vrijblijvende voor je op!

Offerte aanvragen