Personenbus huren Eindhoven

Personenbus huren Eindhoven

Pick-up point

Een busje huren in Eindhoven is heel gemakkelijk. Ophalen en inleveren kan van maandag tot zaterdag bij ons pick-up point bij Eindhoven Centraal. Wij garanderen de laagste prijs in de regio!

Op zoek naar een geschikte bus voor de vakantie, wintersport, weekendje weg of zakelijke rit? GoRoadtrip verhuurt betrouwbare bussen geschikt om heel Europa mee rond te rijden.

 

Huren in Eindhoven

In Eindhoven kom je jouw huurbus, camper of auto ophalen aan de achterzijde van Eindhoven Centraal. Bij de Kiss & Ride staat op de door jou gekozen tijdstippen een GoRoadtrip medewerker voor je klaar.

Deze ophaallocatie ligt centraal gelegen in de provincie Noord-Brabant en is goed bereikbaar voor omringende steden zoals Best, Deurne, Helmond, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven en Weert.

Voordelen van GoRoadtrip

Of je nu ver weg gaat of dichtbij huis blijft. Het is belangrijk dat je met een betrouwbare personenbus vertrekt. Dat je met een veilig gevoel jouw familie of vriendengroep kan verplaatsen.

Voorheen als huurders en nu als verhuurders hebben wij altijd gestreefd naar de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Kies voor GoRoadtrip. Kies voor:

  • Iedereen van jouw reisgezelschap mag rijden
  • Vanaf 18 jaar
  • Scherpste prijzen

Goedkoopste personenbus huren

Zo huur je een 9-persoonsbus vanaf €75,- per dag. Deze prijs is inclusief BTW, uitgebreide verzekeringen, extra bestuurders en pechhulp. Kilometervrij huren ook mogelijk!

Eindhoven en andere locaties

In de provincie Noord-Brabant zijn naast Eindhoven nog twee ophaallocaties beschikbaar. Dit zijn Den Bosch en Tilburg. Vanaf al deze locaties is het mogelijk om ons volledige aanbod aan personenbussen, campers en auto’s te reserveren.

Daarnaast is het mogelijk om een huurvoertuig bij je thuis of op een door jouw gekozen adres te laten afleveren. Bijvoorbeeld op Schiphol Airport op het moment dat je de aankomsthal uitloopt.

 

Personenbus huren in Eindhoven

Kilometervrij huren Eindhoven

Een scherpe prijs en aantrekkelijke huurvoorwaarden. Wij hebben het geregeld voor je. Ook 100% kilometervrij!

Wij leveren nette en schone personenbussen waarmee je voor de dag kunt komen.

  • 24/7 pechhulp
  • Betrouwbaar wagenpark
  • Aanvullend verzekerd

Binnen een minuut heb je het ingevuld:

Offerte aanvragen