Over GoRoadtrip

Over GoRoadtrip

Bij GoRoadtrip vinden we samen op vakantie gaan het leukste wat er is. Of je nou jong of oud bent, met vrienden gaat of met familie: op pad gaan met een busje of camper levert altijd onvergetelijke herinneringen op. En we zijn niet de enige die dat vinden: inmiddels zijn er in onze busjes  ruim 10 miljoen vakantiekilometers gemaakt en zijn ze in meer dan 50 landen geweest!

Toen we begonnen in 2014 was het onze missie om het verhuren van busjes zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen gedoe meer met verborgen kosten of slechte klantenservice, maar gewoon zonder stress op vakantie kunnen. Daarom staan we altijd voor je klaar: voor, tijdens en na je vakantie.

“Een Roadtrip vergeet je nooit meer, en wij werden tijdens onze Roadtrips geïnspireerd tot het oprichten van GoRoadtrip”

Voor je vakantie 📆

Via onze website is je boeking zo geregeld. Omdat we ons focussen op busjes en campers krijg je bij ons de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs. Voor je vertrek staat onze klantenservice klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je (vakantie)tips of inspiratie nodig? We helpen graag mee om jouw reis perfect te maken!

Je voertuig kun je ophalen bij ons hoofdkantoor in Nieuwegein of bij een van onze 8 pick-up points. Dit is geen fysiek kantoor maar vaak een Kiss & Ride parkeerplaats bij een treinstation. Zo kun je ook gemakkelijk met het OV komen. Omdat onze pick-up points verspreid zijn door heel Nederland is er altijd eentje bij jou in de buurt. Liever een busje bij je thuis afgeleverd? Dat kan natuurlijk ook. Met onze Haal & Brengservice leveren we je huurvoertuig voor de deur af.

Tijdens je vakantie 🏖️

Dankzij onze aanvullende inzittendenverzekering, extra bestuurders en pechhulp door heel Europa ga je zorgeloos de weg op. Ook tijdens je reis zijn we goed bereikbaar om je te helpen met vragen of problemen. En mocht er toch iets misgaan dan regelen we dat je zo snel mogelijk weer de weg op kan, desnoods met vervangend vervoer.

“Met transparant bedoelen wij ook echt transparant; wij doen niet aan verborgen kosten”

Na je vakantie 🏡

Na jouw trip kun je jouw voertuig gewoon weer inleveren bij een pick-up point. Of we komen langs om ‘m op te halen. Doordat we vooraf en achteraf samen foto’s maken van jouw busje of camper kom je nooit voor verassingen te staan. Bij ons is transparant écht transparant, wij doen niet aan verborgen kosten achteraf.