Over GoRoadtrip

Over GoRoadtrip

 

Ontstaan

Begin 2014 is GoRoadtrip.nl online gegaan als aanbieder voor personenauto’s- en busjes ten behoeve van vakantievervoer. Waar wij in de eerste 2 jaar vooral de vakantiemarkt bediende is GoRoadtrip Auto- en Busverhuur sinds haar oprichting uitgegroeid tot een allround verhuurbedrijf. Sinds de oprichting staan bij ons transparantie, klantgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel en proberen wij het elke dag een stukje beter te doen!

Met een wagenpark van inmiddels tot wel 175 voertuigen heeft GoRoadtrip altijd een oplossing voor uw mobiliteitsprobleem. Een keertje met ons rond de tafel wat wij voor u kunnen betekenen? U bent altijd welkom voor een kopje koffie (Senseo oke?).

 

“Een Roadtrip vergeet je nooit meer, en wij werden
tijdens onze Roadtrips geïnspireerd tot het oprichten van GoRoadtrip”

 

 

Roadtrip-ervaring

 

Zakelijk & Particulier

Nog steeds zijn wij hét online platform waar jongeren zich kunnen oriënteren voor het huren van een auto of bus voor het maken van een Roadtrip. De klant huurt bij ons vanaf 18 jaar zonder toeslagen en al onze prijzen zijn altijd inclusief aanvullende inzittendenverzekering en pechhulp door heel Europa.

Daarnaast weten ook buiten de vakantieperiodes steeds meer particuliere en zakelijke klanten de weg naar onze onderneming te vinden. GoRoadtrip Auto- en Busverhuur is voor veel organisaties uitgegroeid tot vaste verhuurpartner voor kortlopende en langdurige tijdelijke mobiliteit. Wij zijn flexibel en houden rekening met de specifieke wensen van de klant.

 
 

Onze bussen

Uniek

Al sinds de oprichting is het voor onze klanten mogelijk om buiten ons hoofdkantoor in Utrecht een gehuurd voertuig op te halen op 7 verschillende pick-up points in Nederland en 1 pick-up point in België. Via deze unieke werkwijze garanderen wij landelijke dekking en is er altijd een GoRoadtrip pick-up point bij jou in de buurt. En voor onze lease klanten geldt; wij leveren de auto netjes voor de deur af en halen deze weer op wanneer de auto niet meer nodig is.

 

“Met transparant bedoelen wij ook echt transparant;
wij doen niet aan verborgen kosten”