Extra’s voor bij het voertuig

Extra’s voor bij het voertuig

Maak de aanvraag van je busje, camper of auto compleet met deze aanvullende extra’s voor onderweg. Zo begin je lekker relaxt aan je reis.

Ga je bijvoorbeeld ver rijden dan kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten. Ga je op wintersport dan zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht.

Kies voor GoRoadtrip!

  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Gratis extra bestuurders
  • Pechhulp in heel Europa
  • Huren vanaf 18 jaar
  • Ophaalpunten in heel Nederland
  • Ook kilometervrij

Aanvullende verzekeringen

ALTIJD GRATIS
INBEGREPEN!
Veiligheidsuitrusting
GRATIS BIJ ELKE TRIP

Veiligheidsuitrusting

Onze veiligheidsuitrusting bestaat uit een alcoholtest, een gevarendriehoek en een veiligheidshesje, en is standaard bij je boeking inbegrepen. De alcoholtest is verplicht om bij te hebben in Frankrijk, een veiligheidshesje en gevarendriehoek zijn verplicht in meerdere Europese landen.
Eigen risico verlagen
€11 per dag

Eigen risico verlagen

Met deze extra optie verlaag je het standaard eigen risico van €850 per schadegeval naar €325 per schadegeval. De borg blijft echter wel €500 euro per voertuig. Het geheel afkopen van het eigen risico is helaas niet mogelijk.
Banden- en ruitverzekering
€4 per dag

Banden- en ruitverzekering

Autowegen buiten Nederland kunnen soms erg slecht zijn en dat kan gevolgen hebben voor banden en ruiten. Met deze aanvullende verzekering vallen banden- en ruitschade niet onder je eigen risico. Indien je een lekke band rijdt of een barst in een ruit dan wordt hier niet (een gedeelte van) het eigen risico voor doorbelast.

Diensten

Haal- en brengservice
€150 per voertuig

Haal- en brengservice

Boek je de haal- en brengservice, dan wordt je huurvoertuig inclusief alle extra’s op het afgesproken adres afgeleverd en na de huurperiode ook weer opgehaald. * Het voertuig wordt vanuit standplaats Utrecht naar het adres gereden. De prijzen zijn exclusief brandstof en eventuele tolkosten. ** Eilanden uitgesloten. Buitenland op aanvraag.
Schiphol service
€100 per voertuig

Schiphol service

Wanneer je kiest voor de Schiphol service wordt je gehuurde voertuig afgeleverd op luchthaven Schiphol Airport op het moment dat je arriveert. Wanneer je vertrekt kun je het voertuig ook weer inleveren bij het vliegveld. Dit scheelt een hoop taxikosten.
Reis CO₂ neutraal
€2 per dag

Reis CO₂ neutraal

De CO₂ uitstoot van jouw reis wordt gecompenseerd door een eenmalige investering in CO₂-verminderingsprojecten in India en Afrika. Dit loopt via onze partner GreenSeat. De kosten voor CO₂ compensatie zijn de gemiddelde kosten voor uitstoot van een personenbusje c.q. camperbusje op basis van het gemiddeld gereden aantal kilometers. Elke euro wordt afgedragen aan partner GreenSeat.

Reisaccessoires

TomTom Navigatiesyteem
€5 per dag

TomTom Navigatiesyteem

Onze TomTom navigatiesystemen zijn voorzien van kaarten van heel Europa, zoals kaarten van Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Zweden en Zwitserland.
Omvormer
€3 per dag

Omvormer

Een omvormer zet de standaard 12 volt van een auto accu om in 230 volt van een normaal stopcontact. Met een omvormer heb je dus een normaal stopcontact in je auto, busje of camper. Dit is handig voor het opladen van telefoons tijdens het rijden, of voor het gebruiken van een elektrisch luchtpompje. Ideaal dus voor tijdens een Roadtrip!
Autokluis
€2 per dag

Autokluis

Een kluis om alle documenten, portemonnee's en telefoons veilig op te kunnen bergen. Onmisbaar voor een Roadtrip naar zeer toeristische gebieden, waar autodiefstal helaas wel eens voorkomt. Zo liggen belangrijke spulletjes veilig opgeborgen in de auto, en zelfs bij een auto-inbraak neemt een dief deze kluis niet zomaar mee.
Kinderzitje
€2 per dag

Kinderzitje

Voor de kleine kinderen (vanaf 22 kilo) is dit zitje onmisbaar! De zitjes passen in al onze voertuigen, en zijn universeel te monteren. Daarnaast zijn ze extra comfortabel, wat ook voor het kind wel fijn is tijdens een lange reis.
Kinderzitje XL
€3 per dag

Kinderzitje XL

Het GoRoadtrip kinderzitje XL is onmisbaar voor een lange reis met kleine kinderen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 kilo. De zitjes passen in al onze voertuigen, en zijn universeel te monteren.
Campingstekker
€1 per dag

Campingstekker

Tijdens je verblijf op een camping wil je natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een muziekje, licht en alle andere luxe die elektriciteit nodig heeft. Dan is deze campingstekker een echte roadtrip essential! Bij te huren in combinatie met een voertuig voor slechts €1 per dag.

Vignetten

Vignet Oostenrijk 10 dagen
€16 per voertuig

Vignet Oostenrijk 10 dagen

In Oostenrijk ben je als bestuurder verplicht een vignet op de voorruit van je voertuig te plakken. Een Oostenrijks vignet voor 10 dagen kost via GoRoadtrip €16 per voertuig. Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten; vignetten worden 2 tot 4 weken voor je boeking ingaat per post verzonden.
Vignet Oostenrijk 2 maanden
€36 per voertuig

Vignet Oostenrijk 2 maanden

Leid je Roadtrip door of naar Oostenrijk? Hier ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Een Oostenrijks vignet voor 2 maanden kost €36 per voertuig. Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten; vignetten worden 2 tot 4 weken voor je boeking ingaat per post verzonden.
Vignet Zwitserland
€48 per voertuig

Vignet Zwitserland

In Zwitserland ben je als bestuurder verplicht een vignet op je voorruit te plakken. Daarom koop je bij ons gemakkelijk zo’n vignet er bij. Een vignet voor Zwitserland kost €48 en is een jaar geldig. Deze prijs is inclusief verzendkosten; vignetten worden 2 tot 4 weken voor je boeking ingaat per post verzonden.

Wintersport

Winterbanden & Sneeuwkettingen
€8 per dag

Winterbanden & Sneeuwkettingen

Verplichte extra voor de wintersporter. Het is namelijk in alle wintersport-landen verplicht om winterbanden onder je voertuig te hebben. Het winterpakket van GoRoadtrip bestaat uit de huur van winterbanden (M+S met Alpine-symbool) en een set sneeuwkettingen.
Dakdragers & Skibox
€15 per dag

Dakdragers & Skibox

Ben jij diegene die nooit op wintersport gaat zonder zijn eigen materiaal? Of kan je de extra bagageruimte goed gebruiken om alle vakantiebenodigdheden mee te krijgen? In onze royale Hapro Traxer 6.6 skibox van 410 liter is ruimte voor ong 6 paar ski’s, met een maximale belading van 75 kg.