6-persoonsbus huren

6-persoonsbus huren

huur niet te duur!

Personenbussen zijn er in alle soorten en maten. Voor de kleinere groepen is een 6-persoonsbus geschikt. De huurprijs is lager en je hebt veel bagageruimte over voor extra bagage of kampeerspullen.

Voor een wintersport vakantie raden wij voor een groep van 4 personen met eigen materiaal ook een 6-persoonsbusje aan. De ski’s, snowboards en ander wintersport materiaal kan op een goede en veilige manier worden opgeborgen zonder dat het wordt beschadigd.

Huur een 6-persoonsbus bij GoRoadtrip!

Wil je verzekerd zijn van een goedkope 6-peroonsbus huren dan ben je bij ons op het juiste adres. We regelen dat je onder goede huurvoorwaarden op pad gaat zodat jij je onderweg geen zorgen hoeft te maken.

  • Ruime laadruimte
  • Altijd een ophaallocatie in de buurt
  • Goedkoop
  • Goed verzekerd

Ook al heb je last minute nog een busje nodig dan gaan wij ons best doen om dit voor elkaar te krijgen. Onze klantenservice medewerkers zitten voor je klaar!

Ons aanbod

De bus die je huurt komt uit onze jonge vloot bestaande uit A-merken; Renault, Opel, Ford, Volkswagen en Nissan. De 6-personenbus heeft een ruime laadruimte van circa 3.5 m³. Wat je er ook mee gaat doen. Er is genoeg plek voor alle vakantiespullen.

Huurprijs

De prijzen op de website zijn vanaf-prijzen. We rekenen het aantal dagen altijd per 24 uur uit. Vanaf een minimale huurperiode van 5 dagen leveren we de bus af bij één van onze pickup points door heel Nederland. Heb je ergens een busje goedkoper gezien? Laat het ons dan weten. Wij garanderen de laagste huurprijs!

Is alles inbegrepen?

Heel simpel: Ja! De huurprijs is altijd inclusief BTW, schadeverzekering, inzittendenverzekering, extra bestuurders en pechhulp. Wanneer je niet-kilometervrij huurt dan houdt er rekening mee dat er eventuele kosten bij komen voor gereden extra kilometers. Verder is de huurprijs altijd exclusief brandstof. Je krijgt de bus met een volle tank mee en we verwachten hem ook weer vol terug.

Verbruik

Waar je aan moet denken voor het verbruik van een 6-persoonsbus is ongeveer 1 liter op 12 kilometer. Dat is een gemiddeld verbruik bij een normale rijstijl. Uiteindelijk is het verbruik afhankelijk van het type chauffeur, de belading van het voertuig en de weer- en wegomstandigheden.

 

Huur een 6-persoonsbus

6-persoonsbus kilometervrij huren

Via GoRoadtrip huur je altijd een veilige bus, auto of camper voor de beste prijs.

De kosten kun je delen met je mede-reizigers dus zo is huren ook nog eens super voordelig!

  • Lage prijzen
  • 24/7 pechhulp
  • Buitenland dekking

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Klik op de button voor een vrijblijvende offerte:

Offerte aanvragen