Personenbus huren Rotterdam

Personenbus huren Rotterdam

Pick-up point

Ook in Rotterdam hebben wij een pick-up locatie waar het mogelijk is om op afspraak je huurbus, auto of camper op te halen dan wel in te leveren.

Jij kiest welke tijden voor jou goed uitkomen. Wij regelen dat je jouw voertuig kunt ophalen en inleveren bij station Rotterdam Alexander. Heel simpel!

 

Huren in regio Rotterdam

Treinstation Rotterdam Alexander is de pick-up locatie voor al onze klanten in de Regio Rotterdam en omstreken. Er is de mogelijkheid om gratis te parkeren in de omgeving.

Deze ophaallocatie ligt centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland en is goed bereikbaar voor omringende steden zoals Alphen a/d Rijn, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden en Zoetermeer.

Wat heb je nodig om te huren

Je kunt heel gemakkelijk direct reserveren via de website. Sommige mensen willen liever eerst een offerte ontvangen. Geen probleem, wij stellen met alle plezier een vrijblijvende voor je op.

Wanneer je bevestigd via de offerte e-mail of via de website ontvang je van ons een digitale huurovereenkomst en vragen we om een aanbetaling van 20% van de huursom.

Aanbod personenbusjes

We hebben een groot wagenpark beschikbaar bestaande uit 6-persoonsbussen, 9-persoonsbussen en campers. Je huurvoertuig is altijd van een vooraanstaande merk en inclusief airco en AUX aansluiting.

  • 9-persoonsbus
  • 6-persoonsbus
  • Camper bus

Onze locaties

We hebben naast Rotterdam nog 8 andere locaties door heel Nederland verspreid. Zo is er altijd wel een pick-up point bij jou in de buurt.

Of we komen je huurvoertuig voor een kleine meerprijs bij jou thuis of op je werk afleveren en na afloop weer ophalen. Met de GoRoadtrip haal- en brengservice.

 

Personenbus huren in Rotterdam

Personenbus huren Rotterdam

Huur niet te duur of onder onduidelijke voorwaarden. Bij GoRoadtrip maken we heldere afspraken.

De huurprijs die we samen afspreken is ook echt de prijs. Geen verborgen kosten of verassingen achteraf.

  • Nette voertuigen
  • Heldere prijzen
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek

Snel een vrijblijvende offerte in je mailbox!

Offerte aanvragen