Zoek & Boek

Onze werkwijze

Welkom op de Zoek & Boek pagina van GoRoadtrip. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe het boeken in zijn werk gaat en waarom je voor GoRoadtrip moet kiezen. Hieronder lees je een aantal veelgestelde vragen en belangrijke huurvoorwaarden. Ook vind je meer informatie over onze ophaallocaties en werkwijze.

 

Waar zijn jullie gevestigd?

In Utrecht zit ons hoofdkantoor en haalt u uw huurvoertuig op bij onze balie. In de andere steden haalt u het busje op bij de K&R parkeerplaats van een treinstation. Op deze pick-up points zijn geen fysiek kantoor of balie aanwezig. Op de afgesproken tijdstippen is een GoRoadtrip medewerker aanwezig om uw huurvoertuig uit te geven of in te nemen.

Wat is in- en exclusief bij het huren van een voertuig?

De huurprijs is inclusief BTW, schadeverzekering, inzittendenverzekering, extra bestuurders en pechhulp. De huurprijs is exclusief borg, brandstof en eventuele extra opties en extra kilometers.

Hoe ben ik verzekerd voor schade?

Al onze voertuigen zijn standaard verzekerd met een schadeverzekering. Wel is er een eigen risico van 750,- euro per schadegeval. Dit eigen risico kun je verlagen naar 275,- euro per gebeurtenis.

Ben ik via GoRoadtrip aanvullend verzekerd?

Ja! Standaard zijn al onze voertuigen aanvullend verzekerd met een inzittendenverzekering. Hiermee ben jij en je mede-passagiers verzekerd voor de financiële gevolgen van een verkeersongeluk.

Hoe ben ik verzekerd voor pech?

Ondanks zorgvuldig onderhoud kan er onderweg altijd iets gebeuren. Pech hulp geldt standaard voor al onze auto’s en busjes. Indien je niet meer verder kunt is er vervangend vervoer geregeld.

Hoeveel vrije kilometers zijn inbegrepen?

Standaard zijn er voor onze personenauto’s en personenbussen 200 vrije kilometers inbegrepen per huurdag. Voor elke extra gereden kilometer betaal je bij ons €0,15 extra voor personenauto’s. Voor personenbusjes en bestelbussen geldt €0,19 extra per kilometer.Ga je veel rijden? Het is tevens mogelijk om 100% kilometervrij te huren.

Is er een borg?

Naast de betaling van de huur vragen wij 500,- euro borg per auto of busje.

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Je ontvangt de resterende borg binnen 7 dagen na het inleveren van je huurvoertuig terug op je rekening.

Hoe controleren jullie schades?

Voor de in- en uitname van voertuigen hebben wij een eigen unieke schade app ontwikkeld. Samen met de chauffeur controleert u het voertuig en worden schades aangegeven in de app. Vervolgens zet de chauffeur het gehele voertuig op de foto. Het schaderapport, inclusief de foto’s worden dan direct naar u toe gemaild.

Geldt er een minimale leeftijd?

Je kunt bij ons een voertuig huren en besturen vanaf 18 jaar zonder toeslagen of rijbewijs restricties. Iedereen is welkom om te huren!

Mogen er meerdere bestuurders rijden?

Iedereen van jullie reisgezelschap met een geldig rijbewijs mag in het gehuurde voertuig rijden en is automatisch verzekerd. Extra bestuurders zijn inbegrepen in de prijs.

Naar welke landen mag ik reizen?

Dit zijn op alfabetische volgorde de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Om je boeking definitief te maken vragen we een aanbetaling van 20% over het totaalbedrag. Deze aanbetaling betaal je meteen na het boeken met iDeal. De resterende 80% huur en de 500,- euro borg dient minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn.

Welk rijbewijs heb ik nodig om te huren?

Alle voertuigen uit onze huurvloot kunnen worden bestuurd met een geldig rijbewijs B.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt je boeking tot 24 uur voor vertrek kosteloos schriftelijk annuleren. Het uitblijven van een betaling geldt niet als annulering.

Leveren jullie Europese milieustickers en vignetten?

Het is mogelijk om een autoweg vignet Oostenrijk of Zwitserland bij te boeken bij de huur van uw huurvoertuig. Voor alle milieustickers of milieuvignetten draagt de huurder zelf de verantwoordelijkheid voor de aanschaf er van conform de lokale regelgeving.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk de volledige lijst hier!

 

Onze Locaties

Buiten Utrecht regelen wij de uitgifte en inname van onze huurvoertuigen op afspraak bij treinstations. Hier hebben wij geen kantoor. Een GoRoadtrip medewerker zal bij het ophalen en inleveren van jouw auto of busje aanwezig zijn op de door jou geboekte datum, tijd en locatie. Zorg dus dat je niet te laat bent! Dreig je door onvoorziene omstandigheden toch te laat te komen, neem dan contact met ons op.

 
 

 
De Stadstuin (kantoor 1.1.14)
Europalaan 20
3526 KS Utrecht
De locatie op Google Maps

 

 
Centraal Station Tilburg (achterzijde)
Burgemeester Stekelenburgplein
5041 AA Tilburg
De locatie op Google Maps

 

 
Centraal Station Eindhoven (achterzijde)
Kennedyplein
5611 ZS Eindhoven
De locatie op Google Maps

 


 
NS Station Amsterdam Duivendrecht
Stationsplein 1
1115 BZ Duivendrecht
De locatie op Google Maps

 

 
NS Station Nijmegen Heyendaal
Heyendaalseweg 100
6525 EE Nijmegen
De locatie op Google Maps

 

 
NS Station Rotterdam Alexander
Prins Alexanderlaan 44
3067 GB Rotterdam
De locatie op Google Maps

 


 
NS Station Den Haag Ypenburg
Pr. Máximaplein
2496 Den Haag
De locatie op Google Maps

 

 
Centraal Station ‘s-Hertogenbosch (achterzijde)
Kruising Magistratenlaan – Leeghwaterlaan
5223 ‘s-Hertogenbosch
De locatie op Google Maps

 

 
NS Station Almere Poort
Zomerspelenplein 1
1363 CA Almere
De locatie op Google Maps

 

 

Zoek & Boek

 

Stap 1 - Datum

 

Stap 2 - Voertuig

 

Stap 3 - Extra's

 

Stap 4 - Betalen

 

  • De minimale huurperiode is 7 dagen. Wil je korter huren? Neem dan even contact op met de klantenservice voor een vrijblijvende offerte.

  • Om je boeking definitief te maken vragen we een aanbetaling van 20% over het totaalbedrag. Deze aanbetaling betaal je meteen na het boeken met iDeal. Het resterende bedrag dient minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn.

  • Naast de betaling van de huur vragen wij €500,- borg per auto of busje. De borg dient samen met het overige restbedrag minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn. Zodra je het voertuig schoon, afgetankt en zonder schade hebt ingeleverd, krijgen je de borg binnen een week terug gestort.

  • Er geldt een eigen risico van €750,- per schadegeval voor al onze voertuigen.

  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  • Je kunt je auto of busje ophalen op één van onze afhaallocaties in Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam of Almere. De exacte locaties vind je hierboven.

 

Voor uitgebreide informatie over het boekingsproces bekijk je onze pagina over boeken en betalen

.