Zoek & Boek

Zoek & Boek

Welkom op de Zoek & Boek pagina van GoRoadtrip. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe het boeken in zijn werk gaat en waarom je voor GoRoadtrip moet kiezen. Ook vind je meer informatie over onze ophaallocaties. In een paar simpele klikken heb je de boeking afgerond, en ben je klaar voor vertrek!

 

Stap 1 - Datum

 

Stap 2 - Voertuig

 

Stap 3 - Extra's

 

Stap 4 - Betalen

 

 

Daarom zijn wij uniek!

 • Wij zijn geen broker en garanderen beschikbaarheid van je voertuig!
 • Geen kleine lettertjes of verborgen kosten
 • Voertuig huren en besturen vanaf 18 jaar, mits je in het bezit bent van een geldig rijbewijs.
 • Alle voertuigen zijn voorzien van 200 vrije kilometers per dag
  (extra km’s slechts €0,15 voor auto’s en €0,19 voor busjes).
 • Gratis pechhulp door heel Europa en een inzittendenverzekering voor alle reizigers.
 • Gratis extra bestuurders

 

Onze Locaties

 

 
Centraal Station Tilburg
Burgemeester Stekelenburgplein (Achterzijde)
5041 AA Tilburg
De locatie op Google Maps

 

 
Joop den Uylstraat
Dr. Joop den Uylstraat
5612 KW Eindhoven
De locatie op Google Maps

 

 
GoRoadtrip Kantoor (achterzijde)
Europalaan 20
3526 KS Utrecht
De locatie op Google Maps

 


 
NS Station Amsterdam Duivendrecht
Stationsplein 1
1115 BZ Duivendrecht
De locatie op Google Maps

 

 
NS Station Nijmegen Heyendaal
Heyendaalseweg 100
6525 EE Nijmegen
De locatie op Google Maps

 

 
NS Station Rotterdam Alexander
Prins Alexanderlaan 44
3067 GB Rotterdam
De locatie op Google Maps

 


 
NS Station Den Haag Ypenburg
Pr. Máximaplein
2496 Den Haag
De locatie op Google Maps

 

 
Centraal Station ‘s-Hertogenbosch
Kruising Magistratenlaan & Leeghwaterlaan
5223 ‘s-Hertogenbosch
De locatie op Google Maps

 

 
Kinepolis Parking
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen
De locatie op Google Maps

 

 
Let goed op! Deze locaties zijn alleen voor het ophalen en terugbrengen van auto’s en busjes. We hebben deze locaties gekozen omdat ze centraal in de regio liggen, in de buurt van een treinstation. Iemand van het GoRoadtrip team zal bij het ophalen en terugbrengen van jouw auto of busje op de door jou geboekte datum, tijd en locatie zijn die jij gekozen hebt. Zorg dus dat je niet te laat bent! Dreig je door onvoorziene omstandigheden toch te laat te komen, neem dan contact met ons op via info@goroadtrip.nl of telefonisch via +31 (0)30 22 707 44.
 

Informatie over het boeken

 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 • De minimale huurperiode om via de website te reserveren is 7 dagen. Wil je korter huren? Neem dan even contact op met de klantenservice voor een vrijblijvende offerte.
 • Voor elke extra gereden kilometer betaal je bij ons €0,15 extra. Voor personenbusjes geldt €0,19 extra per kilometer.
 • Om je boeking definitief te maken vragen we een aanbetaling van 20% over het totaalbedrag. Deze aanbetaling betaal je meteen na het boeken met iDeal. Het resterende bedrag dient minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn.
 • Naast de betaling van de huur vragen wij €500,- borg per auto of busje. De borg dient samen met het overige restbedrag minimaal 7 dagen voor vertrek betaald te zijn. €500,- is tevens het eigen risico per schadegeval voor al onze voertuigen.
 • Voor het betalen van het restbedrag ontvang je van ons een factuur en een betaallink om met iDeal de betaling af te ronden. Dit restbedrag (inclusief borg) vind je ook in de officiële huurovereenkomst, die je uiterlijk de eerste werkdag na het boeken ontvangt.
 • Je kunt je auto of busje ophalen op één van onze afhaallocaties in Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Den Haag of Rotterdam. De exacte locaties vind je hierboven.

 
Voor uitgebreide informatie over het boekingsproces bekijk je onze pagina over boeken en betalen.

 

Busje of auto huren voor een Roadtrip

Huur bij GoRoadtrip makkelijk een auto of 9-persoonsbusje online voor jouw Roadtrip. GoRoadtrip heeft verschillende locaties door heel Nederland. Van plan om een 9-persoonsbus te huren in Tilburgvoor je Roadtrip? Dat kan bij GoRoadtrip gemakkelijk en snel. Een voertuig huren is zo gepiept! Wil je toch liever een busje huren in Eindhoven of een andere locatie? Wat het startpunt van je road trip dan ook is, wij zorgen voor een betaalbaar huurvoertuig die bij jou in de stad opgehaald kan worden. Wat dacht je van een 9-persoonsbus kilometervrijhuren in Utrecht of Amsterdam om een geweldige Roadtrip te maken? Kijk dan snel op GoRoadtrip.nl en boek de vakantie van je leven!

Het juiste huurbusje vinden

Ben jij van plan om deze zomer een Roadtrip te maken en Europa te ontdekken? Of ga je met je vriendengroep een gave wintersportvakantie maken deze winter? In beide gevallen ben je op zoek naar een betrouwbare auto of 9-persoonsbus om samen met je vrienden de reis van je leven te maken! Dan ben je bij GoRoadtrip.nl aan het juiste adres. Via de website van GoRoadtrip.nl vind je gemakkelijk en snel de huurauto of het 9-persoonsbusje dat past bij jouw wensen. Om een goede keuze te maken en ervoor te zorgen dat jouw Roadtrip een succes gaat worden raden we je aan om goed het aanbod aan auto’s en 9-persoonsbussente bekijken. Mocht je er niet uitkomen of graag nog wat meer foto’s zien van bijvoorbeeld de bagageruimte van onze auto’s en/of 9-persoonsbusjes dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder door eerst al je vragen te beantwoorden en wellicht een vrijblijvende offerte te sturen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

9-persoonsbusje boeken

Wanneer jullie een auto of 9-persoonsbusje hebben gevonden waarmee jullie de Roadtrip van je leven mee gaan maken dan is het tijd om deze auto of 9-persoonsbusje vast te leggen. Het boeken van een auto of 9-persoonsbusje kan gemakkelijk online gebeuren. Het boekingsproces bestaat uit vier verschillende stappen waarbij stap 1 bestaat uit het kiezen van een ophaallocatie. Onze ophaallocaties zijn in Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam.