Personenbus huren Amsterdam

Personenbus huren Amsterdam

NS Station Amsterdam Duivendrecht

Heb je een personenbus gereserveerd of ben je van plan er eentje te boeken. In Amsterdam hebben wij een pick-up point bij NS station Amsterdam Duivendrecht.

Een pick-up point is een locatie zonder balie of kantoor. Je kunt hier je personenbusje, auto of camper op afspraak ophalen en inleveren. Handig toch!

 

Huren in Noord-Holland

In Amsterdam hebben wij gekozen voor treinstation Amsterdam Duivendrecht als ophaal- en inleverlocatie. Het station is goed bereikbaar zowel met metro, trein en bus als met de auto.

Onze ophaallocatie ligt centraal gelegen in de provincie Noord-Holland en is goed bereikbaar voor omringende steden zoals Amstelveen, Alkmaar, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Schiphol en Zaandam.

Verborgen kosten

Maar wat ben ik nu onder aan de streep kwijt voor de huur van een camper, bus of auto? Bij GoRoadtrip geen addertjes onder het gras. We rekenen je een faire huurprijs en daarmee is alles geregeld.

Inbegrepen in de huurprijs:

  • BTW
  • Inzittendenverzekering voor alle inzittenden
  • Extra bestuurders (het hele reisgezelschap mag rijden)
  • All-risk verzekering
  • 24/7 pechhulp

Mocht je om wat voor reden dan ook de huur willen annuleren. Geen enkel probleem. Dit kan zelfs geheel kosteloos tot 24 uur voor vertrek.

Personenbus huren

Gegarandeerd de beste prijs voor de huur van een 6-persoonsbus of 9-persoonsbus. Ruime, comfortabele en goed onderhouden busjes van louter A-merken.

Ophaalpunten in heel Nederland

Buiten Amsterdam werken we met nog acht pick-up points waar je een huurvoertuig kunt ophalen. Te weten Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Almere, Tilburg, Rotterdam en Den Haag.

Het is zelfs mogelijk om ophaal- en inleverlocaties te laten afwijken indien je dit ruim van te voren aangeeft. Flexibiliteit is onze tweede naam.

 

Personenbus huren in Amsterdam

Busje huren in Amsterdam

Personenbussen zit in ons DNA. Door ons te specialiseren en te focussen zijn we in ruim 5 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste personenbussen verhuurder van Nederland.

Zo kunnen wij voor jou de huurprijs laag houden en onze hoge kwaliteitsbelofte waarborgen.

  • Ophalen en inleveren door heel Nederland
  • Laagste prijs
  • Beste huurvoorwaarden

Wat denk jij er van? Zullen we een offerte voor je opmaken. Je zit nog nergens aan vast hoor!

Offerte aanvragen