Camper huren

Camper huren

by Woodpecker Campers

Wat is er nu mooier dan om met je eigen campertje er op uit te trekken. Kriskras door Europa rijden in je huisje op wielen. Ultieme vrijheid en luxe!

In samenwerking met Woodpecker verhuren wij gave Woodpecker Volkswagen buscampers.

Camperbus huren

Door zijn compacte formaat en betrouwbare Volkswagen motor is deze bus al jarenlang de ideale camperbus. Vandaar dat wij deze bus als ons uitgangsmodel hebben genomen. Het interieur is speciaal ontworpen voor Volkswagen Transporters en past zowel in de T5 als de T6 modellen.

Ons zelf ontworpen design is uniek en sluit daardoor naadloos aan bij de kampeerbehoeftes van nu. Door de vele opties kan de camperbus naar jouw eigen stijl en behoeftes aangepast worden.

Uniek ontwerp

Het interieur van de camper komt uit de Woodpecker keuken en is  geheel zelf ontworpen. Na jarenlang zelf in verschillende buscampers gereisd te hebben hebben zij stijl gecombineerd met functionaliteit.

Het gehele interieur is van hout gemaakt en zelfs de vloer heeft een hout look, waardoor je buscamper altijd een warme en gezellige uitstraling heeft.

Camper pagina

Camper busje huren

Wij houden van kamperen! Daarom hebben we de ideale camperbus ontworpen. Of je nu houdt van kamperen in de natuur of op een camping, wij bouwen camperbussen voor iedereen.

We zijn altijd in beweging. Momenteel zijn we dan ook bezig met het ontwerpen van modellen voor andere type bussen, denk bijvoorbeeld aan Volkswagen Crafters. Stay tuned!

Bekijk campers