Surfvakanties

GoRoadtrip Surfvakanties

Surfvakanties zijn de perfecte combinatie van surfen, feesten en nieuwe mensen leren kennen uit heel Europa. Je verblijft in mooie surfkampen die tot in de puntjes perfect verzorgd zijn. Overnachten in grote tipi-tenten en alle maaltijden en gebruik van surfmateriaal zijn inclusief! De surfkampen in Frankrijk, Spanje en Portugal zijn los te boeken (eigen vervoer) of in combinatie met een busreis (touringcar) of vliegveld transfer.
 
Daarnaast is het mogelijk om de surfkampen te boeken in combinatie met de huur van een 9-persoonsbusje. Ervaar je de vrijheid van een eigen busje om tussendoor tripjes te maken naar nabij gelegen steden. Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen of extra kilometers want alles inclusief! Je hoeft alleen nog maar te tanken. Wat wil je nog meer?!


Onze Surfvakanties

Examenreis Mimizan

9-Persoonsbus

Vanaf €462,50 p.p.    |    26 mei t/m 4 juni

 
Na al die jaren hard studeren een écht originele eindexamenreis maken? Ga samen met ruim 200 Nederlandse jongeren naar het vetste Surfkamp in Mimizan in Zuid-Frankrijk. Alles is er voor je geregeld; vervoer, surfen, maaltijden, feestjes en een Citytrip naar San Sebastian! De GoRoadtrip examenreis is de perfecte combinatie van feesten, surfen en chillen!

De GoRoadtrip examenreis is inclusief vervoer, camping, maaltijden, surfmateriaal en vette activiteiten!

Surfvakantie Frankrijk

9-Persoonsbus kilometervrij

Vanaf €199 p.p.    |    Beschikbaarheid van 27 mei t/m 23 september

 
Het surfkamp bevindt zich in Moliets aan de Zuid-Franse kust en staat garant voor een fantastische verblijf en surfvakantie! Boek het surfkamp in combinatie met de huur van een 9-persoonsbusje en maak deze trip tot een ideale Roadtrip! Bezoek steden als Parijs, Bordeaux en San Sebastian en combineer dit met een week surfen in de surfhotspot van Frankrijk!

TIP: Combineer de huur van een 9-persoonsbusje met een verblijf in Moliets en maak een onvergetelijke Surf-Roadtrip!

Surfvakantie Spanje

9-Persoonsbus verlengd

Vanaf €229 p.p.    |    Beschikbaarheid van 10 juni t/m 16 september

 
Dit surfkamp is ideaal voor de beginnende surfers onder ons. Willen jij en je vrienden of vriendinnengroep verzekerd zijn van een chille surfspot met goede begeleiding in het altijd zonnige Spanje? Het surfkamp bevindt zich direct aan het prachtige strand van San Vicente de la Barquera. Je loopt zo met je plankje naar de zee waar je écht leert surfen!

TIP: Combineer de huur van een 9-persoonsbusje met een verblijf in Moliets en maak een onvergetelijke Surf-Roadtrip!

Surfvakantie Portugal

9-Persoonsbus verlengd

Vanaf €199 p.p.    |    Beschikbaarheid van 27 mei t/m 30 september

 
Het surfkamp in Portugal is gelegen op de meest bijzondere plek aan de Portugese westkust. Het kamp bevindt zich in Praia de Galé rechtstreeks aan de geweldige zandstranden. Tijdens je verblijf in deze magische omgeving lijkt de tijd stil te staan. Alles is hier voor je geregeld, je hoeft hier alleen nog maar te genieten en uiteraard van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te surfen!

TIP: Combineer de huur van een 9-persoonsbusje met een verblijf in Moliets en maak een onvergetelijke Surf-Roadtrip!
Reis & Verblijf

 

Kosten achteraf

Vervoer

Wanneer je een surfreis boekt via GoRoadtrip zijn er drie mogelijkheden voor het vervoer:
 
Huur 9-persoonsbusje. Ervaar de vrijheid van je eigen 9-persoonsbusje. Al onze voertuigen zijn goed verzekerd en kilometer-vrij. Alles inclusief, dus je hoeft alleen nog te tanken! Huren kan vanaf 18 jaar en ophalen van je busje kan op 8 locaties door heel Nederland en België.
 
Busreis touringcar. Jullie kunnen er ook voor kiezen om met de surfbus te reizen. De kosten voor deze bus bedraagt € 130,- voor een retourticket. Opstappen kan in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Breda, Antwerpen of Gent.
 
Eigen vervoer. Het is mogelijk voor de degene die met het vliegtuig reizen om een transfer te reserveren van en naar de volgende vliegvelden: Biarritz (€25), Bordeaux (€50), Dax (station, €15) of San Sebastian (€35).

 

 

Bestemmingen

Accommodatie

Je verblijft in mooie surfkampen die tot in de puntjes perfect verzorgd zijn:
 
Camping. Reis je alleen of met een groep vrienden? Dan is een verblijf op de camping ideaal. De tenten beschikken over een houten vloer met comfortabele matrassen en worden gedeeld door twee of drie personen, afhankelijk van de grootte van de tent.
 
Glamping. Ideaal voor stelletjes of mensen die op zoek zijn naar meer rust en privacy. Je verblijft in een stijlvol ingerichte tipi-tent, met vintage meubels en een comfortabel bed. Daarnaast word je verwelkomd met een flesje wijn.
 
Maaltijden. Tijdens je verblijf zijn drie heerlijke maaltijden per dag inbegrepen. ’s Ochtends en ’s avonds staat er een uitgebreid buffet klaar en in de ochtend maak je een lunchpakket klaar voor tijdens het surfen.

 

 

Kosten achteraf

Surfen

Het is mogelijk om tijdens je verblijf voordelig surflessen te volgens die worden gegeven door gecertificeerde surfinstructeurs die goed Engels spreken:
 
Vrij surfen. Ongeacht of je lessen neemt tijdens je verblijf in het surfkamp mag je onbeperkt gebruikmaken van de surfboards en wetsuits die in het surfkamp aanwezig zijn.
 
Basis pakket. Ben jij een intermediate of gevorderde surfer? Wellicht heb je dan voldoende aan 10 uur surfles per week. Bij deze cursus zal je 10 uur per week in het water doorbrengen met gekwalificeerde surfinstructeurs.
 
Intensief pakket. Dit 15-urige programma is ontwikkeld door professionals in de surfwereld en wordt aangepast aan de individuele wensen en behoeften van de gasten, waarmee een zeer sterke ontwikkeling wordt gegarandeerd.