surfen in mimizan

Surf Roadtrip

Blog / 11 mei 2019

Dit klinkt toch als muziek in je oren? Een surf roadtrip is de perfecte combinatie van surfen, feesten en nieuwe mensen leren kennen uit heel Europa. Vette surfkampen waar je kunt overnachten in tipi tenten of juist met een grote groep in een tent.

In deze blog delen wij onze ervaringen met surfkampen in Frankrijk, Spanje en Portugal. We proberen je wat tips mee te geven over het vervoer, accommodatie en het surfen ter plekke.

Vervoer

Wanneer je van plan bent om een surf roadtrip te gaan maken dan begin je met het uitzoeken van je vervoer. Hieronder de belangrijkste mogelijkheden:

Huur 9-persoonsbusje. Ervaar de vrijheid van je eigen 9-persoonsbusje. Alle voertuigen van GoRoadtrip zijn goed verzekerd en kilometer-vrij huren is mogelijk. Alles inclusief, dus je hoeft alleen nog te tanken! Huren kan vanaf 18 jaar en ophalen van je busje kan op 8 locaties door heel Nederland.

Busreis touringcar. Jullie kunnen er ook voor kiezen om met een zogeheten surfbus te reizen. Opstappen kan in verschillende grote steden.

Vliegtuig. Het is mogelijk voor de degene die met het vliegtuig reizen om een transfer te reserveren van en naar je vliegveld.

Accommodatie

Het is je tijd meer dan waard om een mooie surfkamp uit te zoeken waar alles tot in de puntjes perfect verzorgd is. Je belangrijkste opties:

Camping. Reis je alleen of met een groep vrienden? Dan is een verblijf op de camping ideaal. De tenten beschikken vaak over een houten vloer met comfortabele matrassen en worden gedeeld door twee of drie personen, afhankelijk van de grootte van de tent.

Glamping. Ideaal voor stelletjes of mensen die op zoek zijn naar meer rust en privacy. Je verblijft in een stijlvol ingerichte tipi-tent, met vintage meubels en een comfortabel bed.

Surfen

Niet onbelangrijk is het (voordelig) volgen van surflessen tijdens je verblijf. Bij voorkeur gegeven door gecertificeerde surfinstructeurs die goed Engels spreken. Check de mogelijkheden:

Vrij surfen. Ongeacht of je lessen neemt tijdens je verblijf in een surfkamp mag je onbeperkt gebruikmaken van de surfboards en wetsuits die in het surfkamp aanwezig zijn.

Surf pakket. Afhankelijk van je niveau heb je wellicht voldoende aan 10 uur surflessen per week. Of kies voor een intensiever pakket van bijvoorbeeld 15 uur. Een zeer sterke ontwikkeling gegarandeerd!

Voor meer inspiratie klik hier!

Kun je niet wachten om op roadtrip te gaan?

Met een bus, camper of auto van GoRoadtrip ga je zorgeloos de weg op voor een onvergetelijke vakantie!

  • Huren vanaf 18 jaar
  • Ophaalpunten in heel Nederland
  • Gratis extra bestuurders
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Pechhulp in heel Europa
  • Tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren
  • Ook kilometervrij

Bekijk onze bussen